The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
I’m medicated, how are you?
Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
weedkacy pisze:Nie straciłam nikogo, bo nigdy nie dopuściłam, aby substancje psychoaktywne były ważniejsze od ludzi. Nie dopuściłam nigdy, by ta zła strona mnie wzięła we władanie nade mną na tyle, ażeby stracić przyjaciół. Tak naprawdę do życie weryfikuje, którzy ludzie zostaną ze mną na zawsze, a którzy nie.
iVision pisze:Zacząłem brać z dziewczyną kumpla, po czym zaprzyjaźniłem się z Nią i teraz z Nią jestem. Kumpel się obraził.
Więc przez dragi straciłem kumpla
A co do tematu. Nie straciłem nikogo przez dragi bo nikogo nigdy nie miałem. xD
Sideswipe pisze:ChujKurwa Na 99.99999% znajdzie się choć jedna osoba, na tym świecie która cię lubi.
chujkurwa pisze:Nie straciłem nikogo przez dragi bo nikogo nigdy nie miałem. xD
Przynajmniej oszczędziłeś innym ludziom rozczarowań, a sobie - moralniaków.
Aby Cię pocieszyć, to pamiętaj, że ludzkie towarzystwo bywa mocno przereklamowane (a przynajmniej jego zdecydowana większość), a pochodną tego rozczarowania może być się pogłębiająca mizantropia, tudzież socjopatia :-D
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.