The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
I’m medicated, how are you?
Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
weedkacy pisze:Nie straciłam nikogo, bo nigdy nie dopuściłam, aby substancje psychoaktywne były ważniejsze od ludzi. Nie dopuściłam nigdy, by ta zła strona mnie wzięła we władanie nade mną na tyle, ażeby stracić przyjaciół. Tak naprawdę do życie weryfikuje, którzy ludzie zostaną ze mną na zawsze, a którzy nie.
iVision pisze:Zacząłem brać z dziewczyną kumpla, po czym zaprzyjaźniłem się z Nią i teraz z Nią jestem. Kumpel się obraził.
Więc przez dragi straciłem kumpla
A co do tematu. Nie straciłem nikogo przez dragi bo nikogo nigdy nie miałem. xD
Sideswipe pisze:ChujKurwa Na 99.99999% znajdzie się choć jedna osoba, na tym świecie która cię lubi.
chujkurwa pisze:Nie straciłem nikogo przez dragi bo nikogo nigdy nie miałem. xD
Przynajmniej oszczędziłeś innym ludziom rozczarowań, a sobie - moralniaków.
Aby Cię pocieszyć, to pamiętaj, że ludzkie towarzystwo bywa mocno przereklamowane (a przynajmniej jego zdecydowana większość), a pochodną tego rozczarowania może być się pogłębiająca mizantropia, tudzież socjopatia :-D
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.