Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
To ma prawdopodobnie związek z furanokumarynami które blokują cytochrom P450. Wielul leków nie należy łączyć z grejpfrutem z tego powodu, Ale nie udało mi się znaleźć nic na ten temat jak dotąd, stąd moje pytanie.
Moim zdaniem zjedzenie grejfruta na kilka godzin do godziny przed wypiciem giebla zwiększa jego moc lub raczej minimalną skuteczną dawkę o 20-30%.
Innymi słowy, jeśli kogoś usypiają 3 ML jakiegoś towaru to po zjedzeniu grejfruta te same efekty odczuje po 2,5 ml.
Możecie to przetestować i podzielić się opinią na ten temat? Jak dotąd zauważyłem, że te same dawki, któe wcześniej były dla mnie idealne, po zjedzeniu czerwonego grejpfruta sprawiają, że robię się senny.
Jestem ciekaw Waszych opinii, pozdrawiam.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
GBL jest metabolizowany w żołądku a cytochrom p450 jest aktywny głównie w wątrobie
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.