- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
~ Jim Morrison
~ Jim Morrison
ozzyx pisze:Alko już mieszałem z 6-APB i w sumie trochę pomaga ale i tak w moim przypadku to po NBOMe'ach strasznie ciężko mi się zasypia a po 6-APB to już wgl ;d . Myślałem właśnie sam nad MDMA ale czyste przynajmniej w moich kręgach jest nie do ogarnięcia a w pigułach zawsze i tak jest prąd więc wyjdzie na to samo . Próbowałem palenia i w sumie to ono najlepiej działa ale trzeba albo walnąć wiadro z dobrego tematu albo w chuj go spalić w blantach/lufie .
a ja wlasnie po ciagach z alfy dzisiaj zaufnowalem sobie takiegop cany rc flipa polecam pigula niecaleh estjku 5 ma pb goidzube pozniej 2 mb 25 b wuecej niedam rady napisyacgh przy tych wiiichrachh
fraktaaliiii
z poleacacue pioten hjeszcze riozkruszyc bo mam 1 tabse z tymb mapb - moze zadziala sniffem czy starata materia?
~ Jim Morrison
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
Testowałem 5-MAPB z 4acodmt (dawki 110mg+30mg). Przedział czasowy i rodzaj dodania, to najpierw 4acodmt i czekałem około 40 min i wrzuciłem 5.
Bardzo mi się to spodobało. Problem polega na tym, że nie mam juz 5-MAPB.
Czy zmiana na 6-APB da to samo (czy nawet i lepiej)? jak tak, to jaka dawka 6APB? 160mg jest porównywalna do 5 110mg?
Pozdrawiam
Całkiem wysoko dawkujesz, mam nadzieję, że wiesz co robisz i/lub masz już doświadczenie...
Osobiście bym zalecał 130, max 150mg 6-APB + 20mg 4-AcO-DMT...
ED.
Miej na uwadze, że właściwe działanie 6-APB się ładuje w okolicach 2h od przyjęcia (p.o)...
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.