Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1660 / 300 / 0
Ano, 4-MeO-PCP mocniej podbija ciśnienie niż 3-MeO-PCP, ale i tak nie ma podjazdu do stymulantów. Sprawdzałem powinnowactwo do transporterów, no i zgadza się, co zresztą czuć - nie jest duże, ale jest powinnowactwo do NET.

Żadnej sigmy, schiz czy agresji po tym nie mam :cheesy: Po niczym nie mam, więc może w tym sęk bardziej. Tylko po alko miewałem negatywne stany (najgorszy drag ;-) ).

Lubię dawencje 60mg+60+45+45+30. W takim rozkładzie ma się cały dzień miło, a jak chce się mocniej zaszaleć to oczywiście na starcik 100, a potem dorzuty mniejsze.

Ładnie się z kodeiną komponuje (jak większość rzeczy).
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 623 / 44 / 13
A wie ktoś jak z domniemaną szkodliwością tego ?
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 1342 / 48 / 0
Super 'afterglow' po tym jest. Radość, że ten pusty, gówniany, bardzo trzeźwy dysocjant już zszedł... Dziękuję Ci 4meo za obniżony nastrój, kiepski odbiór muzyki i kilkugodzinne papierowe odczuwanie ciała.
  • 1660 / 300 / 0
Jak widać, nie na wszystkich działa dobrze.

I działanie, i afterglow są świetne u mnie. Bardzo mi przypomina MXE, jeżeli chodzi o pełnię pozytywnych doświadczeń i energii.

Mogłoby tylko nie oddziaływać na noradrenalinę i byłoby perfecto, jako typowy środek na umilenie wieczoru czy pracy nad muzyką :-D Oczywiście, nie przebije w tej kwestii dobrego meksiwa, ale co było, nie wróci.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 839 / 67 / 0
Strangled Cat pisze:
Super 'afterglow' po tym jest. Radość, że ten pusty, gówniany, bardzo trzeźwy dysocjant już zszedł... Dziękuję Ci 4meo za obniżony nastrój, kiepski odbiór muzyki i kilkugodzinne papierowe odczuwanie ciała.
Właśnie, substancja z tych typu "Fajne afterglow - cieszysz się, że to już schodzi". Wbija w jakiś dziwny depresyjny nastrój. Główne działanie jakie zanotowałam, to uczucie jakbyś właśnie wyszedł od dentysty.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 623 / 44 / 13
U mnie samopoczucie na i po peaku było mocno podwyższone, śmiałem się dużą część fazy widocznie s&AMP;s i reakcje osobnicze robią tutaj dużą robotę.
Ta trzeźwość mi się w sumie podobała coś nietypowego po dyso :D
Ale ta substancja bardziej w stronę rekreacji niż tripowania w moim przypadku.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 1987 / 108 / 0
Przetestowany nowy sort. Dwa razy w zeszłym tygodniu po 30-40mg do 3-MeO-PCP (dziwny mix, bardzo dziwny) i wczoraj 40mg wieczorem na podkładzie 3-Meo zapodanym ok. 10h wcześniej - więc de fakto w moim przypadku już nie odczuwałem praktycznie 3-MeO. W tych sytuacjach dawka ta całkowicie wystarczała, nie mialem też parcia na dorzutki jak przy poprzednich testach kiedy przerabiałem po 700mg w 2 dni. Obecny sort jest bardzo dobry. Z cech wspólnych występował ten sam pieprzony migrenowy ból głowy oraz bardzo podwyższone ciśnienie. Przy takich dawkach z kolei zminimalizowane były efekty uboczne w postaci przestymulowania mózgu po peaku. Jednak podtrzymuję zdanie, że w tej substancji tkwi jakiś szatan. Stan który dzięki niej można osiagnąć jest ciekawy, ale bardzo sztuczny, ta stymulacja jest bardzo złudna i fałszywa (pseudogenialne zajebiste myśli, które po peaku wydają się niezłym szaleństwem). Po wczorajszej dawce zapodanej około północy peak trwał jakąś godzinę + kolejną godzinę powoli odpuszczał, po czym bez problemu zasnąłem, dzisiaj z kolei czułem się przez pół dnia bardzo wyczerpany i pusty (naprzemian z euforią kiedy to było przezajebiście), do tego bardzo barwna stymulacja trwa do teraz, w wyobraźni pojawia się muzyka, melodie, wideoklipy które bym zrobił, wszystko co w głowie jest takie zajebiście euforyczne. I w sumie to dziś mam ochotę na jeszcze. :)
Podsumowując - dawki rzędu 40mg są spoko, zwłaszcza na wcześniejszym podkładzie z 3-MeO. Nie wyjebują konkretnie w kosmos, ale dzięki temu ten diabelski stan nie jest przytłaczający i nie ma odpału. Nie grzeją też tak bardzo bani jak większe dawki, a ryzyko migreny jest dużo mniejsze.

scalono - scr

Zapodałem dziś solo 75mg.
No więc zamiast pierdzielić to parę konkretów podsumowujących moje doświadczenia z tą substancją:
- ta substancja nie nadaje się na miasto
- ta substancja bardzo mocno i odczuwalnie podnosi ciśnienie
- substancja w przeciwieństwie do MXE i 3-MeO-PCP nie jest imprezowa.
- faza jest do ogarnięcia przez bardziej doświadczone osoby, ale może przerosnąć nowicjuszy - bardzo dużo dzieje się w głowie, bardzo dużo generuje się na peaku, dopaminowo-dysocjacyjne halucynacje, przede wszystkim słuchowe, są tutaj na porządku dziennym i tutaj kwestia tego na ile osoba pod wpływem potrafi to wszystko rozróżnić.
- substancja w postaci dostępnego obecnie sortu wydaje się być idealna do zapodania w domu w celu nakręcenia swoich myśli na pozytywne tory, wydaje się również być idealna jako stymulant do kreatywnej pracy na prostych w obsłudze i znanych narzędziach - tworzenie muzyki, klawiatura, wena 666% itd. szkoda, że nie mam w domu studio muzycznego, bo na peaku zapodałbym niezły liveact

Jestem ciekaw jak 4-MeO-PCP miksuje się z MXE w celach pracy kreatywnej.
A ogólnie to 4-MeO-PCP to takie MXE tylko zamiast serotoniny (RI) mamy pobudzającą wyobraźnię dopaminę. Różnica jest jeszcze taka, że przy MXE działanie serotoninowe schodzi bardzo gwałtownie, a tutaj działanie dopaminowe opada bardzo liniowo i płynnie przez dłuższy okres czasu.

EDIT - generalnie substancja wypełnia jedną z luk swoim "niszowym" zastosowaniem, ale absolutnie nie jest zamiennikiem ani 3-MeO-PCP ani MXE.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 978 / 121 / 0
1- 20 mg 4 Meo PCP, niestety sniffem
2- 230 mg 4 BMC w bombe
3- Afghan Kush dopolany systematycznie co jakiś czas

Serotonina mnie zalewa dosłownie<3
  • 191 / 8 / 0
Czy 4 meo PCP wychodzi na testach narkotykowych na mocz?
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 1987 / 108 / 0
Cholera wie. Sprawdź i napisz :)
Podejrzewam, że może coś wyjść z powodu wysokiego dawkowania oraz budowy zbliżonej do PCP.

Czy Wy też macie takie bardzo mieszane uczucia co do tej substancji jak ja? Z jednej strony daje coś naprawdę zajebistego i nietypowego, a z drugiej jest okrutnie ryjąca i fałszywa.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.