http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
Kegembiran pisze:Szukam zamiennika MDMA ze względu na zbyt silny zjazd. Czy ktoś miał jakieś zejście? Jak się czujecie dzień/trzy dni po tym?
Dzień po - normalnie.
Zejście - pojawia się u mnie po ok. 1.5h peaku, uczucie jest typowe dla zjazdu po stymulantach, ale dość lajtowe, choć nie jest to identyczny stan jak zejście po stymulantach. Co pomaga - dorzutka dawki 5-10mg albo sen.
Na pewno nie występuje tu stan po wyczerpaniu serotoniny który występuje dla MDMA, 6-APB czy 3MMC.
Lekki szczekoscisk na wejsciu, gastro raczej nie.
Też jestem ciekaw o co chodzi. Chociaż coś w tym jest - w moim przypadku po 2C-D percepcja smaku oraz apetytu jest poszerzona, wszystko jest pyszne i jedzenie apetycznych rzeczy sprawia niesamowitą przyjemność.
Ja przy < 20mg nie mam w ogóle anorektycznych objawów typowych dla stymulantów, takich jak skręt żołądka, suchość w ustach, problemy z przełknięciem czegokolwiek.
Ja tam kiedyś o 3 w nocy dzwoniłem po pizzeriach jak się zrobiłem 2C-D + DPT, ale fakt apetytu nie było
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
@FajnieJest OK, to może mamy odpowiedź - GBL. Patrz, nigdy nie patrzyłem na giebla jako aktywatora gastro. Ale może coś w tym jest. A raczę się tym specyfikiem ostatnimi czasy często (ale w małych dawkach). Wspominasz o owocach - ha, dokładnie to samo, a jeszcze warzywa jakieś takie w miarę soczyste, typu dobry pomidor, ostatnio jeszcze świąteczna rzeżucha była.
rzabanakwasie pisze:@up A ja po kielonie reedsa się nie zataczam. Dziwne, nie? Zapierdol prawilnie 5 razy więcej i się wtedy wypowiadaj ;-) Toć nawet Shulgin ZACZYNA dawkowanie od 20mg...
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.