http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
Kegembiran pisze:Szukam zamiennika MDMA ze względu na zbyt silny zjazd. Czy ktoś miał jakieś zejście? Jak się czujecie dzień/trzy dni po tym?
Dzień po - normalnie.
Zejście - pojawia się u mnie po ok. 1.5h peaku, uczucie jest typowe dla zjazdu po stymulantach, ale dość lajtowe, choć nie jest to identyczny stan jak zejście po stymulantach. Co pomaga - dorzutka dawki 5-10mg albo sen.
Na pewno nie występuje tu stan po wyczerpaniu serotoniny który występuje dla MDMA, 6-APB czy 3MMC.
Lekki szczekoscisk na wejsciu, gastro raczej nie.
Też jestem ciekaw o co chodzi. Chociaż coś w tym jest - w moim przypadku po 2C-D percepcja smaku oraz apetytu jest poszerzona, wszystko jest pyszne i jedzenie apetycznych rzeczy sprawia niesamowitą przyjemność.
Ja przy < 20mg nie mam w ogóle anorektycznych objawów typowych dla stymulantów, takich jak skręt żołądka, suchość w ustach, problemy z przełknięciem czegokolwiek.
Ja tam kiedyś o 3 w nocy dzwoniłem po pizzeriach jak się zrobiłem 2C-D + DPT, ale fakt apetytu nie było
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
@FajnieJest OK, to może mamy odpowiedź - GBL. Patrz, nigdy nie patrzyłem na giebla jako aktywatora gastro. Ale może coś w tym jest. A raczę się tym specyfikiem ostatnimi czasy często (ale w małych dawkach). Wspominasz o owocach - ha, dokładnie to samo, a jeszcze warzywa jakieś takie w miarę soczyste, typu dobry pomidor, ostatnio jeszcze świąteczna rzeżucha była.
rzabanakwasie pisze:@up A ja po kielonie reedsa się nie zataczam. Dziwne, nie? Zapierdol prawilnie 5 razy więcej i się wtedy wypowiadaj ;-) Toć nawet Shulgin ZACZYNA dawkowanie od 20mg...
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.