Stanowczo odradzam Ci tą l-dopę. Naprawdę. A kreatynę przed treningiem chyba lepiej.
http://www.abbvie.pl/content/dam/abbviecorp/pl/docs/Duodopa_Ulotka_Dla_Pacjenta.pdfReszta ok, ale naprawdę też chciałem brać tą lewodope, bo podbija teścia i w ogółe, ale jak poczytałem więcej....
Popisałem z JonymHa i Limitbreakerem to zrezygnowałem. Ale zrobisz jak chcesz. :-)
Jedz więcej bialka poprostu. Pewnie chodzi Ci o podbicie dopaminy. Co?
A jak mnie nie posłuchasz to zdaj relację koniecznie.
Neuronek pisze:@Akhe
Stanowczo odradzam Ci tą l-dopę. Naprawdę. A kreatynę przed treningiem chyba lepiej.
Zerknij sobie tu. Szczególnie 4 strona.Kod Zaznacz całyhttp://www.abbvie.pl/content/dam/abbviecorp/pl/docs/Duodopa_Ulotka_Dla_Pacjenta.pdf
Reszta ok, ale naprawdę też chciałem brać tą lewodope, bo podbija teścia i w ogółe, ale jak poczytałem więcej....
Popisałem z JonymHa i Limitbreakerem to zrezygnowałem. Ale zrobisz jak chcesz. :-)
Jedz więcej bialka poprostu. Pewnie chodzi Ci o podbicie dopaminy. Co?
A jak mnie nie posłuchasz to zdaj relację koniecznie.
na 100% nie będe jej brał w cyklach może raz spróbuje
2 strony skutków ubocznych , tak chodzi mi o podbicie dopaminy coś innego polecasz?
- Monohydrat kreatyny 5g ( przed treningiem)
- Tauryna 3g ( po treningu )
- Winpocytoza 3x 10 mg ( 3x dziennie)
- Noopept 3x 10mg ( 3x dziennie )
- Acetyl L-Karnityna 500 mg ( 2x dziennie )
- Acetyl L-Tyrozyna 350 mg ( raz dziennie )
- Witamina B12/B6 ( na noc )
- Cytrynian magnezu ( na noc )
//
- L-DOPA - ma ktoś pomysł co z tym zrobić :-) ( data ważności do 2017)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.