Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 642 / 18 / 7
@Akhe
Stanowczo odradzam Ci tą l-dopę. Naprawdę. A kreatynę przed treningiem chyba lepiej.
http://www.abbvie.pl/content/dam/abbviecorp/pl/docs/Duodopa_Ulotka_Dla_Pacjenta.pdf
Zerknij sobie tu. Szczególnie 4 strona.
Reszta ok, ale naprawdę też chciałem brać tą lewodope, bo podbija teścia i w ogółe, ale jak poczytałem więcej....
Popisałem z JonymHa i Limitbreakerem to zrezygnowałem. Ale zrobisz jak chcesz. :-)
Jedz więcej bialka poprostu. Pewnie chodzi Ci o podbicie dopaminy. Co?

A jak mnie nie posłuchasz to zdaj relację koniecznie. %-D
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 274 / 12 / 0
Neuronek pisze:
@Akhe
Stanowczo odradzam Ci tą l-dopę. Naprawdę. A kreatynę przed treningiem chyba lepiej.
http://www.abbvie.pl/content/dam/abbviecorp/pl/docs/Duodopa_Ulotka_Dla_Pacjenta.pdf
Zerknij sobie tu. Szczególnie 4 strona.
Reszta ok, ale naprawdę też chciałem brać tą lewodope, bo podbija teścia i w ogółe, ale jak poczytałem więcej....
Popisałem z JonymHa i Limitbreakerem to zrezygnowałem. Ale zrobisz jak chcesz. :-)
Jedz więcej bialka poprostu. Pewnie chodzi Ci o podbicie dopaminy. Co?

A jak mnie nie posłuchasz to zdaj relację koniecznie. %-D
No to szczęka mi opadła :-(
na 100% nie będe jej brał w cyklach może raz spróbuje
2 strony skutków ubocznych , tak chodzi mi o podbicie dopaminy coś innego polecasz?
  • 642 / 18 / 7
NALT Ci ją podbije. A dodatkowo będziesz ćwiczył więc też ok. Do tego dieta z wiekszą ilością białek, którą i tak pewnie zamierzasz stosować. I bedzie ok.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 274 / 12 / 0
Dobra czyli suplementy wersja 1.1 beta

- Monohydrat kreatyny 5g ( przed treningiem)

- Tauryna 3g ( po treningu )

- Winpocytoza 3x 10 mg ( 3x dziennie)
- Noopept 3x 10mg ( 3x dziennie )

- Acetyl L-Karnityna 500 mg ( 2x dziennie )

- Acetyl L-Tyrozyna 350 mg ( raz dziennie )

- Witamina B12/B6 ( na noc )
- Cytrynian magnezu ( na noc )

//
- L-DOPA - ma ktoś pomysł co z tym zrobić :-) ( data ważności do 2017)
  • 274 / 12 / 0
Jak by ktoś miał coś do dodania to proszę pisać bo wątek trochę ucichł
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Aspie3 »
Najlepiej zacznij od monohydrantu z wit b12 i cytrian magnezu. Jak skonczysz brać to przez 2 tyg nie bierz nic, miedzy cyklami trzeba robić przerwy. Potem weź acetyl, tauryne i może winoppcetyne, skonczysz na noopept z resztą (NW co to gingo wiec sam zdecyduj) pzdro ;-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.