zjadlem wlasnie 200mg lek amizepin, mam nadzieje ze nic sie nie stanie zlego przez miksy z tramadolem, bo za jakis czas planuje tez przyjac tramal albo kode.
a jak bedzie niezadowalajaco to powoli dojde do 1g karby i zobaczymy...
a moze oslabi te ciagle wkurwienie i lęki oby.
Jan Eth-Cat Drugi pisze:Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
ok ale niebawem zbliza sie grzanko
oslabia / wzmacnia stimy?
na utloce mozna wyczytac ze trzeba zachowac odstep miedzy tym a np moklobemidem 2tygodniowy czyli tak samo jak na ulotce SSRI
mam liczyc na wzmocnienie czy zniwelowanie dziala? jak to drugie to jaki half-life ma to gowno przy srednio wydolnej wątrobie? hehe
dawki 600mg/d
czw/pt mysle ze bedzie juz wątrobowa zyla eksplatowana dzis przyjalem rano jak zwkyle 2mg klonoa 4mg clanazolamu 300mg neurotopu
mysle ze od jutra ogranicze sie do ilosci neurotopu 300mg wieczorem i co dzien bede zmniejszal o polowe?
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
Doxepin jedynie może się przydać w razie bezsenności.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
sn4ke91 pisze:Naprawdę żadnych rekreacyjnych działań ? W ręce mi wpadło 100szt carbamazepin 200mg, o tym czy retard na opakowaniu nie ma więc pytanie co z tym robić hehe i bonusowo wpadł też doxepin 50mg .
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Wziąłem poniżej 2g w ciągu doby, poprawiłem sokiem z grejfruita.... Makabra, zawroty głowy, nudności, problemy z widzeniem utrzymujące się ok. nawet po przespanej nocy.
Odtrutką jest benzo, w moim przypadku zolpidem, kilka dawek, bo Karbamazepina trzymała o wiele dłużej od tego benzo. W angielskich źródłach pojawia się też aktywny węgiel.
Lek bardzo dobrze działa przy hamowaniu "bólu" psychicznego, w moim przypadku po rozpadzie długoletniego związku. Bez niego aż chce mi się wyć i nie jestem w stanie funkcjonować. Po zażyciu jest spokój i wcale o tym nie myślę :)
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.