zjadlem wlasnie 200mg lek amizepin, mam nadzieje ze nic sie nie stanie zlego przez miksy z tramadolem, bo za jakis czas planuje tez przyjac tramal albo kode.
a jak bedzie niezadowalajaco to powoli dojde do 1g karby i zobaczymy...
a moze oslabi te ciagle wkurwienie i lęki oby.
Jan Eth-Cat Drugi pisze:Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
ok ale niebawem zbliza sie grzanko
oslabia / wzmacnia stimy?
na utloce mozna wyczytac ze trzeba zachowac odstep miedzy tym a np moklobemidem 2tygodniowy czyli tak samo jak na ulotce SSRI
mam liczyc na wzmocnienie czy zniwelowanie dziala? jak to drugie to jaki half-life ma to gowno przy srednio wydolnej wątrobie? hehe
dawki 600mg/d
czw/pt mysle ze bedzie juz wątrobowa zyla eksplatowana dzis przyjalem rano jak zwkyle 2mg klonoa 4mg clanazolamu 300mg neurotopu
mysle ze od jutra ogranicze sie do ilosci neurotopu 300mg wieczorem i co dzien bede zmniejszal o polowe?
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
Doxepin jedynie może się przydać w razie bezsenności.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
sn4ke91 pisze:Naprawdę żadnych rekreacyjnych działań ? W ręce mi wpadło 100szt carbamazepin 200mg, o tym czy retard na opakowaniu nie ma więc pytanie co z tym robić hehe i bonusowo wpadł też doxepin 50mg .
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Wziąłem poniżej 2g w ciągu doby, poprawiłem sokiem z grejfruita.... Makabra, zawroty głowy, nudności, problemy z widzeniem utrzymujące się ok. nawet po przespanej nocy.
Odtrutką jest benzo, w moim przypadku zolpidem, kilka dawek, bo Karbamazepina trzymała o wiele dłużej od tego benzo. W angielskich źródłach pojawia się też aktywny węgiel.
Lek bardzo dobrze działa przy hamowaniu "bólu" psychicznego, w moim przypadku po rozpadzie długoletniego związku. Bez niego aż chce mi się wyć i nie jestem w stanie funkcjonować. Po zażyciu jest spokój i wcale o tym nie myślę :)
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.