Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
BioCannabis pisze: Macie tak, ze po ciagu na kocie, budzicie sie nastepnego dnia, i macie taki rozpierdol w glowie, ze krzyczycie z calej pizdy na babki wracajace z kosciola "IŚ BIN HORRORKOR, TY BRUDNA KURWO !!"?
Druga dawka tez by byla z jednej paczki. Zawsze po pierwszej mam ochote dorzucic, ale podobno za drugim razem sie nic nie czuje i trzeba conajmniej dzien-dwa poczekac..
Wszystko poza oczywistymi : kodą, metafedronem czy DXM u mnie działa świetnie przy dorzucaniu. Sprawdziło się to nawet przy n-bomach, które ponoć, nie dość, że nie ma sensu dorzucać to jeszcze wyrabiają straszną tolerkę po pierwszym użyciu - co okazało się w praktyce kompletnie błędne.
Sprawdź i oceń sam
btw. metkat po kilku dniach ciągu jest chuja warty
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.