4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 583 / 6 / 0
ale chwalipieta
kazdy by sie przerzucil tylko nie kazdy ma dojscie do mefa...
ghmmm do dobrego mefa
  • 887 / 11 / 0
BioCannabis pisze:
Macie tak, ze po ciagu na kocie, budzicie sie nastepnego dnia, i macie taki rozpierdol w glowie, ze krzyczycie z calej pizdy na babki wracajace z kosciola "IŚ BIN HORRORKOR, TY BRUDNA KURWO !!"?
Psychozy, wkręty, nerwica natręctw, bardzo dziwny rodzaj depresji (dosłownie sport ekstremalny) to w moim przypadku standard, dlatego teraz na ciągi nigdy sobie nie pozwalam.
  • 203 / 6 / 0
Co do ilości tabków najwięcej jednego dnia, to mi się zdarzyło na raz 24, a później (po kilku godzinach z racji nagłego i niespodziewanego dopływu gotówki) 5 paczek, ale przeliczać mi się nie chce bom trzeźwy ( %-D) czyli razem 7 paczurów dobowo, wszystko w dupsko, bo w twarz mnie niesmak bierze, a w kanalizę nie potrafię ładować....
  • 2143 / 282 / 0
kota brałem najdłuzej przez 3 albo 4 dni, ale wydaje mi sie tak samo skuteczny jak etylofenidat w malych dawkach. Kiedyś tak sobie cpalem przez 2 tygodnie (w tym kilka dni kot, zwykle EPH i to raczej bardzo dużo) i nawet nie wiem kiedy poszło 10kg (już po kilku dniach przerwy i dojsciu do siebie się ważyłem). Całkiem nieźle, 5 tys. kcal. dziennie przy malo aktywnym trybie życia. Choc bywało, ze pól dnia gdzieś łazilem. Jeśli o siłę chodzi to żadnych spadków, raz w tygodniu cwiczylem na siłowni i mialem porównanie. Najwięcej energii idzie na produkcję ciepla, pot to sie leje dosłownie.
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2013 przez gazyfikacja plazmy, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 181 / 4 / 0
Dorzucanie metkata doustnie ma sens, tak po 6 godzinach od przyjecia pierwszej dawki(z jednej paczki)?
Druga dawka tez by byla z jednej paczki. Zawsze po pierwszej mam ochote dorzucic, ale podobno za drugim razem sie nic nie czuje i trzeba conajmniej dzien-dwa poczekac..
  • 295 / 3 / 0
U mnie dorzutki zawsze działały, niezależnie od drogi podania i odstępu czasowego. Osobiście zawsze wolałem odczekać - do momentu gdy działanie 1 działki zanikało tj. 1 godzinę i po tym dorzucałem - wejście lepsze niż za pierwszym razem, acz faza krótsza.

Wszystko poza oczywistymi : kodą, metafedronem czy DXM u mnie działa świetnie przy dorzucaniu. Sprawdziło się to nawet przy n-bomach, które ponoć, nie dość, że nie ma sensu dorzucać to jeszcze wyrabiają straszną tolerkę po pierwszym użyciu - co okazało się w praktyce kompletnie błędne.

Sprawdź i oceń sam

btw. metkat po kilku dniach ciągu jest chuja warty
ohohosialalala
  • 267 / 17 / 0
Nie wiem jak przy podaniu oralnym ale przy "jedynym sensownym" dorzucanie staje się koniecznością.
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 254 / 4 / 0
U mnie dorzutki oralnie wzięte jeszcze nie na zwale zaczynają działać dopiero jak mi burczy w brzuchu i kończy się zwała, więc wg. mnie trzeba poczekać, aż pierwsza dawka skończy działać i wziąć to odpowiednio (gorąca herbata/ ew. woda 15 min przed, dobrze też zjeść coś małego i dopiero dorzucić, takie są moje odczucia. Zresztą ze wszystkim tak mam, nie raz budziłem się nad ranem po zejściu zwały i nagle znów mnie kopnęło, i zwała potem od nowa, mimo że ostatnia dorzutka wzięta z 5h wcześniej. Dlatego dorzucam jedynie donosowo (poza metkatem), domięśniowo etc.
  • 3523 / 56 / 0
:-) Ja tam kiedy bym tego ścierwa nie wypił to działało.Przed zejściem,po nim jak i w trakcie
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.