4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 583 / 6 / 0
ale chwalipieta
kazdy by sie przerzucil tylko nie kazdy ma dojscie do mefa...
ghmmm do dobrego mefa
  • 887 / 11 / 0
BioCannabis pisze:
Macie tak, ze po ciagu na kocie, budzicie sie nastepnego dnia, i macie taki rozpierdol w glowie, ze krzyczycie z calej pizdy na babki wracajace z kosciola "IŚ BIN HORRORKOR, TY BRUDNA KURWO !!"?
Psychozy, wkręty, nerwica natręctw, bardzo dziwny rodzaj depresji (dosłownie sport ekstremalny) to w moim przypadku standard, dlatego teraz na ciągi nigdy sobie nie pozwalam.
  • 203 / 6 / 0
Co do ilości tabków najwięcej jednego dnia, to mi się zdarzyło na raz 24, a później (po kilku godzinach z racji nagłego i niespodziewanego dopływu gotówki) 5 paczek, ale przeliczać mi się nie chce bom trzeźwy ( %-D) czyli razem 7 paczurów dobowo, wszystko w dupsko, bo w twarz mnie niesmak bierze, a w kanalizę nie potrafię ładować....
  • 1968 / 222 / 0
kota brałem najdłuzej przez 3 albo 4 dni, ale wydaje mi sie tak samo skuteczny jak etylofenidat w malych dawkach. Kiedyś tak sobie cpalem przez 2 tygodnie (w tym kilka dni kot, zwykle EPH i to raczej bardzo dużo) i nawet nie wiem kiedy poszło 10kg (już po kilku dniach przerwy i dojsciu do siebie się ważyłem). Całkiem nieźle, 5 tys. kcal. dziennie przy malo aktywnym trybie życia. Choc bywało, ze pól dnia gdzieś łazilem. Jeśli o siłę chodzi to żadnych spadków, raz w tygodniu cwiczylem na siłowni i mialem porównanie. Najwięcej energii idzie na produkcję ciepla, pot to sie leje dosłownie.
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2013 przez gazyfikacja plazmy, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 181 / 4 / 0
Dorzucanie metkata doustnie ma sens, tak po 6 godzinach od przyjecia pierwszej dawki(z jednej paczki)?
Druga dawka tez by byla z jednej paczki. Zawsze po pierwszej mam ochote dorzucic, ale podobno za drugim razem sie nic nie czuje i trzeba conajmniej dzien-dwa poczekac..
  • 295 / 3 / 0
U mnie dorzutki zawsze działały, niezależnie od drogi podania i odstępu czasowego. Osobiście zawsze wolałem odczekać - do momentu gdy działanie 1 działki zanikało tj. 1 godzinę i po tym dorzucałem - wejście lepsze niż za pierwszym razem, acz faza krótsza.

Wszystko poza oczywistymi : kodą, metafedronem czy DXM u mnie działa świetnie przy dorzucaniu. Sprawdziło się to nawet przy n-bomach, które ponoć, nie dość, że nie ma sensu dorzucać to jeszcze wyrabiają straszną tolerkę po pierwszym użyciu - co okazało się w praktyce kompletnie błędne.

Sprawdź i oceń sam

btw. metkat po kilku dniach ciągu jest chuja warty
ohohosialalala
  • 267 / 16 / 0
Nie wiem jak przy podaniu oralnym ale przy "jedynym sensownym" dorzucanie staje się koniecznością.
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 240 / 4 / 0
U mnie dorzutki oralnie wzięte jeszcze nie na zwale zaczynają działać dopiero jak mi burczy w brzuchu i kończy się zwała, więc wg. mnie trzeba poczekać, aż pierwsza dawka skończy działać i wziąć to odpowiednio (gorąca herbata/ ew. woda 15 min przed, dobrze też zjeść coś małego i dopiero dorzucić, takie są moje odczucia. Zresztą ze wszystkim tak mam, nie raz budziłem się nad ranem po zejściu zwały i nagle znów mnie kopnęło, i zwała potem od nowa, mimo że ostatnia dorzutka wzięta z 5h wcześniej. Dlatego dorzucam jedynie donosowo (poza metkatem), domięśniowo etc.
  • 3523 / 51 / 0
:-) Ja tam kiedy bym tego ścierwa nie wypił to działało.Przed zejściem,po nim jak i w trakcie
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.