Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
która nagina je na absurdalne sposoby
każąc im grać rolę w zadziwiająco zwodniczej grze.
– Jacques Vallee, Messengers of Deception -
która nagina je na absurdalne sposoby
każąc im grać rolę w zadziwiająco zwodniczej grze.
– Jacques Vallee, Messengers of Deception -
Blu pisze:Przecież testy stwierdzają tylko czy jest pod wpływem czy nie. Gość może siedzi na dupościsku bo się boi wpadki i wynikających z niej konsekwencji a tak na prawdę marzy 24 godziny na dobę o tym żeby wreszcie móc sie naćpać, jak tylko wzbudzi wystarczajace zaufanie że przestaną mu te testy robić.
Żeby nie robić offa
Stwierdziłam ostatnio, że amfetaminiści nie pijący kawy, po wypiciu jednego espresso, latają wypierdoleni. Więc w razie potrzeby... :D
Generalnie ja swojemu uzależnionemu mężczyźnie poleciłam witaminy+sen+zdrowa dieta+ wizyta u psychiatry. Na tą chwilę pomaga.
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
gureq pisze:JA po 2 latach ostrego ćpania osiedlowych gówien między innymi wyszedłem jakoś z tego ale fakt no.1 pierwszy miesiąc bez fety to była jazda bez trzymanki zero przyjemności z czegokolwiek nieogar kosmiczny, doły psychiczne nieziemskie, temp ciała oscylowała koło 38^C nic nie potrafiłem zrobić dobrze nic nie interesowało, no prawie wysiłek fizyczny lubiłem poleca bo to dobra rzecz przy rzucaniu. Nie będę się rozpisywał, zrobiłem to po miesiącu bez psychiatrów itp wyjechałem do karkowa mija 6 miesiąć od kiedy nie biore i mam pytanie skutki brania są straszne, nie potrafie myśleć, dalej jestem nieogarem totalnym. Pracuje, utrzymać się daje radę ale muszę coś zrobić z głową, iloraz iq mam pewnie jak jebany delfin.Był tu kiedyś dział o bustowaniu mózgu, nie mogę go znaleźć na nowym forum zamknięty czy co ? Moje pytanie macie jakieś sposoby na oddebilnie się bo już tego nie mogę znieść ? Do myślenia muszę się zmuszać żyje trochę jak warzywo, problemy z koncentracją dalej mam .
Odpowiadam tylko na wiadomości szyfrowane !!!!!!!!!
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).