Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Edit. Kierowcy międzynarodowi jakiś czas temu opowiedzieli mi sposób na mocną kawę (sic).
Ponoć zaparzyć kawę zagotowaną Pepsi. Wypierdol konkretny ale jakoś nie mam ochoty testować
a tak serio to moze lavazzy sprobuj hihihi kopie mocno z imbryczka albo z tych rozpuczalnych to tchibo ;]
tur3k pisze:W Biedrze jest taki duży słoik rozpuszczalnej kawy za coś dyszkę z hakiem. W smaku całkiem niezła, niewiele ustępuje 2 razy droższej żółtej Tchibo. Pakowana w taką czerwono-czarną nieprzezroczystą folię z brązową zakrętką (nazwy nie pamiętam, więc daje podpowiedzi na tyle na ile potrafię :P).
piłem ją, chodzi prawdopodobnie o Cafe d'Or Gold, za tą cene naprawdę nie zła, ale teraz przerzuciłem się na sypaną smołę,
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.