Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 47 / 1 / 0
MDMA i MEFEDRON

MDMA nie jest ketonem
Emsi
Oczy jak pięć złote #DOBRY prąd
  • 58 / 4 / 0
Ciężko coś wybrać z rzeki gówna po której pływał kiedyś prom zwany mefedronem :D Na całe szczęście już zatonął i teraz tylko czasem zdąża mi się popływać na tratwie z klefa ;)
"Ko­niec końców kocha się swą żądzę, a nie to, cze­go się pożąda." :old:
  • 12 / / 0
metafedron. W maju emerytura dla mego przyjaciela weekendowego. IMO najlepsza legalna opcja dla koneserow ketonow na dzien dzisiejszy. A za 4 miechy..kto wie..Moze wroci na tron legal rc's keton z 4 podstawnikiem -4CMC...We'll see :)
  • 570 / 8 / 0
pierwsze strzały z metkata

150mg pentedronu 150mg 3mmc w 1 pompce

alfa strzelana z metadonem klonem/rolkami w miedzy czasie dopalana

teraz zamiast "dopalania" alfy bede dopalal kanne zobaczymy
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 126 / 1 / 0
Euforyczny sort etcata,zupelnie rozniacy się od tego spidujacego syfu dostępnego na rynku.A było to z 2 lata temu,..Przebijal on większość dzisiejszych b-k,a działanie bliskie mu było do nawet niezlej fety
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 1854 / 215 / 37
Nieprzeczytany post autor: wildwolf »
4mmc ofkorz
  • 115 / 1 / 0
mefedron za legala tylko raz jadłem, miałem z nim minimalny kontakt więc go tu nie wstawię bo zwyczajnie nie wiem z czym to się je. O dziwo jakoś wcale nie jest mi z tego powodu wstyd. 5mapb, 6apb do ketonów się nie zaliczają więc ich na liście nie umieszczałem.

1. bufedron
2. 3mmc
3. Z otchłani miernoty nic sensownego się nie wyklarowało.
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
  • 352 / 4 / 0
nitz pisze:
Zdecydowanie numer 1 to Metylon, .
Zgadzam się 100 procentowo NUMER JEDEN METYLON, najbardziej z tych setek rekreacyjnych chemii przypominał MDMA, -stare dzieje

2. To oczywiście, albo i nie Mefedron, co on robił kurwa z głową. stare dzieje

3 albo i 1 to kotek którego raz na ruski miesiąc sobie nie odmówię :cheesy:
  • 51 / 1 / 0
Hmmm to zależy od sortu ale jeśli patrzeć na efekty które pasują moim wymagania to będzie tak:
1.bufedron
2.Trójka
3.alfa Pvp

Do co trójki to ta dawna by pewnie na podium stała ale na razie musi poleżeć %-)
%-D Ciągle Mieszam Mieszaniny w Mieszanowie. %-D
  • 55 / / 0
metylon i 4mmc
"Przywieź mi obrazki ładne, książki mądre i słodycze albo landrynkową piękną śmierć... "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.