Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 170 / 2 / 0
Giecik stoi po 37zł ,może się skuszę.
Szkoda,że tak mało opinii . Może dobry materiałek z tego będzie,tylko na razie mało szczurów testowało.

W sumie to zamawiam , póki szczury nie wiedzą ,że jest dobry materiał ,bo zaraz zdelegalizują :D
Spoiler:
Spoiler:
  • 63 / 7 / 0
Dostałem tego 0,5g na próbę. Jest już jakieś szersze info o tym? Ja się trochę cykam, bo kiedyś tylko spróbowałem alfy to bałem się własnego cienia, a serce chciało wyskoczyć klatki.
  • 3 / / 0
Do czego jest to najbardziej zbliżone w działaniu?
  • 858 / 19 / 0
niebawem zdam realcje (tak myslę)

nie wiem strzelić zapalic? dawka? :retarded:
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 571 / 28 / 0
885 pisze:
niebawem zdam realcje (tak myslę)

nie wiem strzelić zapalic? dawka? :retarded:
To zależy skąd bierzesz. Jeśli od popularnego vendora ze zwierzęciem w nazwie, spodziewaj się otrzymać cuchnący, lepki proch. Jak dla mnie sam wygląd tego odrzucał, za żadne skarby bym tego nie puknął, nawet w cudzy kanał ;) Tylko sniff, i to i tak dla odważnych, z paleniem nie mam pojęcia, może. O ile się nie mylę tylko dwóch vendorów ma ten wynalazek w ofercie, i różnica między ich sortami to nieba i ziemia, na korzyść tego "niezwierzęcego", bardziej bezpiecznego z nazwy. Ładny pomarańczowy proszek, nie śmierdzi, nie lepi się, dobrze robi sniffem, innych metod nie testowałem. A ten drugi sort zareklamowałem u sprzedawcy i wysłał mi coś innego w zamian (plus gratisy!), także pełna kultura i szacunek.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / 6 / 0
@885 pierdolnij pięćdziesiątkę w kanau i się przekonasz (opowiedz szczegółowo), pamiętam jak alfa to była nowość i "na oko" wziąłem puder na koniec noża i wsypałem do pompki...

Piszcie czy kosa czy lipa bo nie wiadomo brać czy nie...
dj Jekyll & mr Hyde
  • 1857 / 70 / 80
@kamikaze
50mg MDPV palone to już wypierdalało sążnie, ale i.v. to by był pewnie totalny rozkurw, jakby już testować odrazu i.v. to nie odrazu taką ilość. To by mogło być przedawkowanie odrazu.
  • 858 / 19 / 0
no ja od razu i.v tylko pytanie ile mysle ze 10-20 w cencie i zobaczymy %-D
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 858 / 19 / 0
huklem z 40mg od wolfa narazie tlye moge napisac

jest pięknie chodzę jak najebany widze jak najebany jestem szczesliwy i klatkuje obraz i w ogole nowosc ze tak poweim

alfowicziw zaskoczy fanow mocnych wrazen

jezusie drogi brac puki legal

alpha-php x3 gdzies
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 98 / 6 / 0
no to mamy nowy hit, coś co kopie 885 w ilości 40 mg, musi być mocą na poziomie MDPV. Mam nadzieję ze tego nie spróbuję %-)
dj Jekyll & mr Hyde
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.