Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Szkoda,że tak mało opinii . Może dobry materiałek z tego będzie,tylko na razie mało szczurów testowało.
W sumie to zamawiam , póki szczury nie wiedzą ,że jest dobry materiał ,bo zaraz zdelegalizują :D
nie wiem strzelić zapalic? dawka? :retarded:
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
885 pisze:niebawem zdam realcje (tak myslę)
nie wiem strzelić zapalic? dawka? :retarded:
50mg MDPV palone to już wypierdalało sążnie, ale i.v. to by był pewnie totalny rozkurw, jakby już testować odrazu i.v. to nie odrazu taką ilość. To by mogło być przedawkowanie odrazu.
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
jest pięknie chodzę jak najebany widze jak najebany jestem szczesliwy i klatkuje obraz i w ogole nowosc ze tak poweim
alfowicziw zaskoczy fanow mocnych wrazen
jezusie drogi brac puki legal
alpha-php x3 gdzies
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.