Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
A jak w końcu ma się benzo do MXE? Ponoć łączenie dysocjantów z benzodiazepinami może być niebezpieczne. Można wrzucić tabletkę 4mg flubromazepamu jakby nie było dobrze, czy lepiej tego nie robić?
Osobiście preferuję metoksę w niskich dawkach, ponieważ strasznie mi przypomina działanie opio pod względem euforii, człowiek ma taką wyjebkę na wszystko, w dodatku wszystko wie i rozumie. Wyższe dawki i te latanie w kosmosach lub spadanie w M-Hole to już nie dla mnie, chociaż wiele razy się dorobiłem i za każdym razem żałowałem. Później faktycznie długo sie dochodzi do siebie i porusza się jakby stawy zrobiły się kwadratowe.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Typowy trip u mnie to słuchawki na uszach (shpongle, god is an astronaut, tycho polecam tą nutkę na tripa.)po 100mg
Raczej wyglądało to tak ,żę nie mogłem się doczekać tripa a na tripie myślałem "co ja tu robie? co się dzieje ?
to już przy wpadaniu w m-hole'a, wizualizowały mi się jakieś krajobrazy, ludzie, do tego uczucie ciepła, poruszania się z dużą prędkością unoszenia się. Przeważnie to tak wygląda.
Też nie ma się co sugerować dawkowaniem, bo sorty są rozmaite, nawet kiedyś ktoś opisywał, że miał jakiś sort wziął coś mniej a wypierdoliło go kompletnie z butów.
Ogólnie to odradzam takie dawki, a jak jesteś początkującym to już w ogóle, można sobie dużo przypałow narobić.
na start poszło 70 mg podjęzykowo, ( zjadłęm półtora godziny przed jeden kawalek pizzy) minely 2 godziny od przyjecia, faza byla odczuwana ale slaba, wiec nastawilem sie ze poprawie poloze sie sluchawki na uszy i lot. chcialem przezyc mocne dosiwadczenie mialem idealne s&s kobieta mnie pilnowala i miala benozsy w razie w.
wiec dociagnolem 80 mg donosowo i w tym momencie urwal mi się film, przebudzilem się po jakims czasie i pamietam przeblyski caly pokoj byl z masy stalej fizycznej, wszedzie widzialem czerwono-czarne wizualizacje, jakby moja postac byla otoczona energia, nei wiedzialem czym jestem i gdzie, i co dalej sie bedzie dzialo..... bardzo mocne przyzycie stacilem totalnie kotrole, dwarazy sie przewrocilem, moja kobieta opowaidala mi ze po godzine od wciagniecia drugiej dawki krzyczalem " pomocy , pomocy, benos , benos. podala mi trzy razy po 2 mg etizolam, dopiero po tej dawce sie uspokoilem i zasnolem. caly czas powtarzalem ze nie wiem gdzie jestem kim jestem ,
sort b.2 wiadomego wystrzelil mnie w orbite.. daltego panowie max 100 mg na jeden raz i uwazajcie z dorzutkamim bo bez sensu dorzucac i potem jesc benzosy.
przepraszam za bledy, ale pisze to co mi wena na sline narzuci i nie chce mi sie sprawdzac bledow, elo
wiec panowie i panie jesli na pelny zoladek to tylko sniff, bo tak laduje sie zbyt dlugo i mozna sie zdziwic robiac dorzutke, bo wejdzie dwie naraz i w moim przypadku bylo to bardziej nie przyjemne niz badtrip i mindfuck po LSD.... a myslalem ze nic tego nie przebije.... przez kolejne dwa dni czulem sie jakby po 15 mg MXE. dzis na trzeci dzien dopiero czuje afterglow i mniej wiecej wypoczety. na serio trzeba uważać
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.