Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 449 / 9 / 0
Bliżej polskich granic też jest na pochyt, każdy zna to miasto
  • 2086 / 511 / 0
Jak byłem w Czechach to proponowano mi nabycie MDMA w cenie 1000 CZK za 1g. Czyli cena zbliżona do tej w Polsce. Co do dostępności to w sklepach gdzie sprzedają marihuanę potrafią wskazać gdzie kupić MDMA. Co do jakości nie wiem, bo nie zdecydowałem się wtedy na zakup. Niemniej wyglądało podobnie do znanych mi sortów MDMA - brązowy kryształ.
  • 43 / 4 / 0
W Ostrawie dostaniesz wszystko co potrzebujesz. Polecam znaną ulicę Stodolni. Tam nie szukasz dragów, one tam znajdują Ciebie, zwłaszcza w sezonie. Dominuje zielsko, ale kto nim handluje zna swój biznes wiec MDMA to nie problem. [emoji6]
  • 144 / 3 / 0
W Pradze Kryształ MDMA od Czarnych w samym centrum obok zegara - w noc sylwestrową krzyczeli 2K Koron
na nastepny dzien 1300 koron, koks 1000 koron od nich, calkiem spoko ale na horoskopie jakies 0,6-0,7 - jednak lepiej kupic od nich i miec mniej niz tak jak Moj brat kupil przypadkiem meth za 2k koron, jak dogonilismy dila zeby zrobic porządek, wyciąga kose w ciemnej uliczce - więc rozmowy raczej koniec, chyba ze ktoś ma kopyto :D
CZEKAM ZNÓW NA WAGE, SEDZIA W RĘKACH TRZYMA MŁOTEK.
  • 48 / / 0
Mieszkam 40minut od Czech okolice Nachoda da sie ogaranac?
  • 21 / / 0
Jak się sytuacja w Czechach na dzień dziesiejszy jeżeli chodzi o MDMA? Najlepiej do którego miasta pojechać?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.