Czy 5-htp poradzi sobie z takim mocnym dołkiem?
Może dzień po użyciu zacząć brać przez kilka dni ssri? (ja np. czuje działanie na serotoninę już od pierwszej tabletki ssri) Tylko czy w przypadku wypłukania zasobów serotoniny ssri coś pomoże? Ktoś próbował?
Ostatni mój pomysł to iMAO-A czyli moklobemid. Działa szybko, ale czy faktycznie ma potencjał na wyrwanie się z dołka?
Z tych wszystkich rzeczy wydaje mi się że ssri ma chyba największe szanse na ustabilizowanie rozchwianego nastroju. Ktoś już może próbował tych rzeczy?
@Limitbreaker A 5-htp i jajka to sobie możesz w kapcie wsadzić, niby jak ma to doraźnie pomóc na zaleczenie doła?
Zaręczam, że suplementując się tryptofanem w dużych ilościach po wypłukaniu serotoniny dragami znacznie szybciej dochodzi się do stanu używalności, szybciej mija depresja, amotywacja, anhedonia.
Po pierwsze: nic nie uchroni przed zjazdem/dolkiem jak sie napierdala niezidentyfikowane piguly w ilosciach srednio-duzych, innymi slowy glupiego nic nie uchroni. Powyzej podana strona to 10/10 poradnik jak sie obchodzic z MDMA.
A, i druga bardzo wazna rzecz: SEROTONINERGIKI RAZ NA TRZY MIESIACE, a nie raz na tydzien lub w chujwiejakich ciagach.
@FajnieJest - tu nie chodzi nawet o duże dawki czy nieodpowiedzialna jazda na mega-ciągach (choć takie się zdarzały kiedyś, kiedy nie było hypereala, który by przed tym przestrzegał). Tu chodzi o to, że z racji wieku mój organizm tak szybko się już nie poskłada do kupy jak kiedyś mając 20-kilka lat. A i same dołki są dużo głębsze i bardziej dokuczliwe.
Dlatego szukam sposobu na ten cały dołek...
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.