Czy 5-htp poradzi sobie z takim mocnym dołkiem?
Może dzień po użyciu zacząć brać przez kilka dni ssri? (ja np. czuje działanie na serotoninę już od pierwszej tabletki ssri) Tylko czy w przypadku wypłukania zasobów serotoniny ssri coś pomoże? Ktoś próbował?
Ostatni mój pomysł to iMAO-A czyli moklobemid. Działa szybko, ale czy faktycznie ma potencjał na wyrwanie się z dołka?
Z tych wszystkich rzeczy wydaje mi się że ssri ma chyba największe szanse na ustabilizowanie rozchwianego nastroju. Ktoś już może próbował tych rzeczy?
@Limitbreaker A 5-htp i jajka to sobie możesz w kapcie wsadzić, niby jak ma to doraźnie pomóc na zaleczenie doła?
Zaręczam, że suplementując się tryptofanem w dużych ilościach po wypłukaniu serotoniny dragami znacznie szybciej dochodzi się do stanu używalności, szybciej mija depresja, amotywacja, anhedonia.
Po pierwsze: nic nie uchroni przed zjazdem/dolkiem jak sie napierdala niezidentyfikowane piguly w ilosciach srednio-duzych, innymi slowy glupiego nic nie uchroni. Powyzej podana strona to 10/10 poradnik jak sie obchodzic z MDMA.
A, i druga bardzo wazna rzecz: SEROTONINERGIKI RAZ NA TRZY MIESIACE, a nie raz na tydzien lub w chujwiejakich ciagach.
@FajnieJest - tu nie chodzi nawet o duże dawki czy nieodpowiedzialna jazda na mega-ciągach (choć takie się zdarzały kiedyś, kiedy nie było hypereala, który by przed tym przestrzegał). Tu chodzi o to, że z racji wieku mój organizm tak szybko się już nie poskłada do kupy jak kiedyś mając 20-kilka lat. A i same dołki są dużo głębsze i bardziej dokuczliwe.
Dlatego szukam sposobu na ten cały dołek...
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.