szukalem na necie i znalazlem to forum, moze jakis obeznany dobrodziej mi pomoze.
Krotko i na temat, wychodze z ciagu alkoholowego i zakupilem suple na poprawe pracy mozgu/ samopoczucia : mam l-tyrozyne 500mg x120, vinpocetyna 10mg x 120, dmae 250mg x100, bioperine 10mg x120, huperzine A 200mcg x60, GABA 750mg x 100
Jak to polaczyc co dziala synergicznie, moze jakos rozdzielic na cykle, moze cos dokupic ( 5-htp, dhea itd), albo odpuścić ? Kiedys troche kumalem temat, teraz niestety nie wiem. Chcialbym zrobic zdrowy, konkretny mix na jakies dwa miechy. Ktore srodki najlepiej laczyc i w jakich dawkach, zeby to mialo rece i nogi?
Mam jeszcze lecytyne i omega-3.
Wszelkie sugestie mile widziane. Pozdrawiam.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Na mnie wiekszosc supli zawsze dzialala, szczegolnie miksy. O ruchu na razie nie ma mowy z roznych powodow, moze pozniej. Z medykamentami nie mam doswiadczenia ( benzo), tylko z chlania mam pewnie profesure.
Doxepin, Chlorprotixen, Trazodon, mianseryna, Hydroxyzyna, diazepam, alprazolam, etizolam, Diklazepam, Flubromazepam nic z tego mi nie pomogło. Tylko zolpidem ew Midazolam żeby choć trochę spać.
?
kwik763 pisze:Nawet benzo gówno daje w moim przypadku
Ale trzeba uczciwie dodać że można po jednym razie się wjebać. Nie wspominać nic o alkoholu, po tym nie ma szans na receptę.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.