Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Można brać tramal podczas kuracji Wenlafaksetyna?
lubie_bardzo pisze:biorę 20mg paroksetyny i nigdy nie miałam problemów z opio ale to może dlatego że zaczynałam z tym przygodę biorąc już paro, jak dla mnie 500mg jest okej ale i tak wole bupre
daammk pisze:Jak z paroksetyna 10 mg ? Ma szanse zadziałać tramal ?
Jednak nie polecam, tramadol podawany z SSRI grozi zespołem
Niby mix niebezpieczny ale znam pare osób co go stosuje i wszystko ok
(zapewne kwestia osobnicza)
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.