Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Co wolisz - haszysz, czy marihuanę?
marihuana
696
63%
haszysz
405
37%

Liczba głosów: 1101

ODPOWIEDZ
  • 762 / 32 / 0
często plastyczne są bardzo dobre. większy niż normalnie to znaczy że go rozepchali jakimiś sympatycznymi gówienkami, ale się nie przejmuj. często kolor też dużo mówi - teoretycznie im ciemniejszy tym lepszy, chociaż są wyjątki. no i jak hassan się lepi, to znaczy że moc będzie miał milusią.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Aha.. No całkiem ciemny, a i się trochę lepił do opakowania.. ;) na pewno napiszę, jak było ;)
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 126 / 3 / 0
Czy z haszu mozna ugotowac budyn ? Towar ciemnobrazowy, na wielkosc jak neo-angin, ale go przycisnalem zeby sprawdzic czy plastyczny to sie rozsypal ^^ Czyli ogolnie wilgotny proszek. Machnac kostke na duzy kubek mleka, podgotowac i wrzucic proszek od budyniu ... bedzie klepac ? Tylko blagam nie mowcie ze to marnotractwo, glupota, lepiej spalic. Bo ja budyn chce ^^ Wiem ze mleko musi byc tluste ...
Uwaga! Użytkownik We Are Scientists nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / / 0
Nieprzeczytany post autor: psychotata »
oh widze ze wy jestescie jeszcze na etapie wiaderek xD
polecam przenośne sprzety typu bąk or spadochron[niepolecam bo dusiii bo za suche]
spadochron to butelka ucięta na bule i z wpakowanym uszczelnionym workiem do środka uszczenionym na około butelki :]] szybko szpil ale wole bączki xD , a bąk to ziomy prosta sprawa bierze sie 2 butelki jedna 2 litrowka druga 1,5 pocinasz nalewasz wody i ma sie z czego bąbić a co do cybucha to polecam sreberko z czekolady z dziurkami i uchwytami do odkrecania :PP bo z lagi baki to mi juz przeszły z rok temu pfff :P
pozdr
fallow the bąk :]
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
No to tylko przenośne wiadra nam opisałes.... ten bąk to poprostu tłoczek i ameryki nie odkryłeś :-p
Tłoczek tez dobry tylko jak sie da 1.5l do 2l butelki, sie juz sciagnie bucha az woda do ust podchodzi i sie pusci, to woda bo bokach wylatuje i mozna sobie mieszkanie zalac :-) Ale to nie na temat bo o haszuku tu gadamy.
Haszyk dobry i tanii jest u mnie za 10 stoi. Przerzucilem sie na niego bo za duzo kasy wydawalem na zetke a tak to sobie moge pozwolic na jedna sztuke codziennie. No i zajebista sprawa jak sie jara haszyk przez miesiac i sie dobrą zetka zapali, taka fazka az miło :-)
  • 94 / / 0
Nieprzeczytany post autor: psychotata »
a jesli chodzi o cenki u mnie to ja biore hurtem bo wychodzi i taniej i wiecej bo za 60 mam 5 g za 120 mam 10 g itp :PP ogolnie to dobrze mowisz dobry haszyk daje zabisty kapex:PP
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
oh widze ze wy jestescie jeszcze na etapie wiaderek xD
oh Ty to naprawde wykurwisty jesteś ziomuś

nie widze (jak większość) nic szczególnego w tym co piszesz oprócz wieśniackiej gwary.
Jakbyś był taki nowoczesny to wiedziałbyś że jest to wszystko już tutaj dawno ogarnięte...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 907 / 8 / 0
Jak wiemy, jak sie robi hasz to w pewnym momęcie (zanim wyschnie i stwardnieje), jak jest jeszcze miękki jak plastelina oblepić nim cieńko chudy patyczek długości 20 cm i zostawić troche patyczka bez haszu. Poprostu takie haszyszowe kadzidełka, paliło by sie to samo tak jak wszystkie kadzidełka i czy dawało by faze jak by sie siedziało w zamkniętym pokoju z takim żażącym kadzidełkiem?
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Musiałbyś w chuj takich kadzidełek spalić. Jak położysz żarzący się kawałek haszu i nakryjesz go kubkiem, będziesz ściągał zbierający się dym to podziała. A teraz odejmij od tego kubek i siądź metr dalej.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1736 / 18 / 0
@Up

dokładnie.

na logike:

jak jarasz jointa a ktoś siedzi obok i nie jara to się spizga? moze delikatnie ale bez przesady.

chujowy pomysl
Ostatnio zmieniony 24 października 2023 przez deadmau5, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wyrzucono zbędny cytat
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.