P.S.
Za to spirometria wyszła mi zajebiście. Muszę dodać, że palę szlugi ze 3-4 lata, a jak wiadomo fetka rozszerza oskrzela :-D Myślę, że stąd ten zajebisty wynik.
Ja ostatnio mialem robione wlasnie takie badania, bo mialem problemy z zoladkiem i wyszlo mi, ze mam powyzej 2. Pozniej lekarz stwierdzil ze albo pracuje w fabryce chemicznej, albo sie czyms truje, ALBO poprostu naleze do grupy ludzi ze zwiekszonym poziomem bilirubiny :p. Skierowal mnie na jeszcze jedno badanie moczu, ktore bede mial gdzies za 2 tygodnie. Jak narazie to na tym stanelo.
...ostatnio sie troche peniałem...bo w pewnej chwili okazało sie że nie ma strajku w przychodni i mam zanieść mocz:D ..a jakoś wyszło, że 2 ostatnie dni na KODzie :D
ps. ..nic nie wykryło:D ...tylko że za dużo mam jakiś krwinek...ale to nie ma związku :)
cały ten świat nie znaczy nic, o nic
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil
Najlepszą z twoich chwil..."
sqra23 pisze: ja mialem robione testy na dragi przez zandarmerie w wojsku, nie palilem tydzien przez ktory bylo sporo wysilku, w huj potu na skroniach regularne posilki duzo wypitej wody i odziwo wykryli THC.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
btw. bylem sie wlasnie odlac, kurwa takiego bólu przy oddawaniu moczu nigdy nie mialem.. prawie lezalem w kiblu na ziemi.. to chyba przez 150 baclofenu.. chodz wsumie nic nie odczulem po nim :| kurwa nie chce przezyc tego jeszcze raz.. okropny ból.....
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.