Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 803 / 7 / 0
Witam!
od jakiegos czasu bola mnie nerki wieczorem i rano... Bylem u lekarza, wyslal mnie na analize tj. mam zaniesc mocz w srode 17.01. Dzisiaj mamy 13.01....
Czy uzywanie tussipectu zaklamie jakos moje wyniki? Ziele bylo przedwczoraj i nie pale jak narazie dopkoi nie zalicze przedmiotow. Na ile minimalnie przed przerwac? Sesja jest przeciez... :rolleyes:

albo jak to wyplukac z siebie?
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Najlepiej powiedź lekarzowi prawdę - że *trochę* wspomagałeś się Tussipectem do nauki.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Zobaczymy co bedzie w wynikach... jedno jest pewne ze nery przez tussi mnie nie bola, bo juz wczesniej bolaly. Oby nie zgonil ze to wina moich wspomagaczy <_<
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Też mam iść na takie badanie (podobno kamica nerkowa? :-( ) ale ono raczej nie wykrywa narkotyków!
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
[quote="dobson"]
Też mam iść na takie badanie (podobno kamica nerkowa? ]

Jak to podobno? IMO jak nie dzwoni muszla jak sikasz, to nie masz kamicy ;) chyba że w ogóle nie możesz się odeszczać?
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Byłem u doktorka z bólem z prawej mańki, bo myślałem że to wątroba. On mnie zbadał i powiedział że nerki.
Mówi że to może być kamica czy coś.
He he, moge i właśnie (za)czesto chyba ostatnio leje.
Musze zrobić badanie moczu i ew. usg brzucha.
W tyg. się wyjaśni...
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 44 / 1 / 0
o Fuck...ja tez mam dzis badanie moczu...ale ogolne...wiec ufan ze wszystko bedzie ok.....choc tydzien temu nalykalam sie tussi:/
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym "
  • 121 / 1 / 0
pijcie wiecej piwa! Ja pije duzo i nerki mam tiptop-niedozajebania :-D
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
[quote="Wódz PłonącaWoda"]
pijcie wiecej piwa! Ja pije duzo i nerki mam tiptop-niedozajebania ]

Dobre, dobre :D Jeśli to prawda to ja nie mam się co obawiać o swoje nereczki xD
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
[quote="aGDZIEjestBRAWORKA"]
o Fuck...ja tez mam dzis badanie moczu...ale ogolne...wiec ufan ze wszystko bedzie ok.....choc tydzien temu nalykalam sie tussi]

Nic nie bedzie :-)
Ja wlasnie jestem po operacji i mam swoje kwitki i nic nie bylo niepokojacego.. Wczesniej po sesji poszedlem na badania moczu to kilka dni przed niezle w ksiazkach siedzialem i bylo ok

aha piwosze to ze pijecie piwko codziennie nieznaczy ze bedzie wszystko ok.. to jest uwarukowane genetycznie, i zalezy od dietki jaka stosujecie. Zeby nie miec problemu z nerami trzeba biegac czy uprawiac jakis sport zeby ewentualne male kamyczki nerkowe mogly sie przemieszczac i z czasem wyleciec z organizmu ;-)
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.