Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Nie macie się co martwić :) Ja się raz porządnie naszurałem a następnego dnia miałem pobieraną krew na badania (do szkoły, żeby sprawdzić czy nie jestem uczulony na jakieś związki chemiczne) i nic nie wyszło. Tzn. wyszło. Wyszło, że nie jestem uczulony.

P.S.
Za to spirometria wyszła mi zajebiście. Muszę dodać, że palę szlugi ze 3-4 lata, a jak wiadomo fetka rozszerza oskrzela :-D Myślę, że stąd ten zajebisty wynik.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
Yam, moim zdaniem uzywanie tussipectu najwyzej zwiekszy Twoj poziom bilirubiny w moczu... :\

Ja ostatnio mialem robione wlasnie takie badania, bo mialem problemy z zoladkiem i wyszlo mi, ze mam powyzej 2. Pozniej lekarz stwierdzil ze albo pracuje w fabryce chemicznej, albo sie czyms truje, ALBO poprostu naleze do grupy ludzi ze zwiekszonym poziomem bilirubiny :p. Skierowal mnie na jeszcze jedno badanie moczu, ktore bede mial gdzies za 2 tygodnie. Jak narazie to na tym stanelo.
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
ja przez ostatni miech miałem z 2/3 razy robione :D ...ogólne...bo coś tam coś tam..a tak po za to troche zdrowie mi nie dopisywało przez czerwiec.

...ostatnio sie troche peniałem...bo w pewnej chwili okazało sie że nie ma strajku w przychodni i mam zanieść mocz:D ..a jakoś wyszło, że 2 ostatnie dni na KODzie :D

ps. ..nic nie wykryło:D ...tylko że za dużo mam jakiś krwinek...ale to nie ma związku :)
"Jak na deszczu łza,
cały ten świat nie znaczy nic, o nic
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil
Najlepszą z twoich chwil..."
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
Czy ktoś miał robione badania moczu na obecność dragów na toksykologii/w laboratorium, ale nie po zawinięciu przez suki, tylko np na życzenie potencjalnego pracodawcy? Jak odbywa się taka procedura? Mocz oddaje się na miejscu, czy należy przyjść z własną próbką?
  • 803 / 8 / 0
Na miejscu.
  • 98 / 1 / 0
na miejscu oddajesz i czekasz z pół godziny lub dłużej. ja miałem robione badania na narkotyki oraz promile (ale to już dmuchanie ;] ) 4 dni po paleniu MJ, a także po nocy spożywania sporej ilości alko i nic nie wyszło, przypuszczam ze wszystko za sprawą mojego odżywiania i picia dużych ilości wody :)
Uwaga! Użytkownik problem_child nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 5 / 0
Bakałem z siostrą wieczorkiem, w nocy bolał ją brzuch, przyjechało pogotowie, wyrostek, badania krwi, operacja, nic nie wykryli. Kutasy nie robią testów na narkotyki.
Uwaga! Użytkownik Bąk_Śmierdziel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sqra23 »
ja mialem robione testy na dragi przez zandarmerie w wojsku, nie palilem tydzien przez ktory bylo sporo wysilku, w huj potu na skroniach regularne posilki duzo wypitej wody i odziwo wykryli THC.
  • 3523 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
sqra23 pisze:
ja mialem robione testy na dragi przez zandarmerie w wojsku, nie palilem tydzien przez ktory bylo sporo wysilku, w huj potu na skroniach regularne posilki duzo wypitej wody i odziwo wykryli THC.
zapewne paliłeś masę stafu. Przy długich ciągach można wykryć nawet do miesiąca po odstawieniu,
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 129 / 8 / 0
mi sie wydawało że boli mnie nerka, ale zauwazylem ze czasami z jednej a czasami z drugiej strony, i stwierdzilem ze cos z kregoslupem..

btw. bylem sie wlasnie odlac, kurwa takiego bólu przy oddawaniu moczu nigdy nie mialem.. prawie lezalem w kiblu na ziemi.. to chyba przez 150 baclofenu.. chodz wsumie nic nie odczulem po nim :| kurwa nie chce przezyc tego jeszcze raz.. okropny ból.....
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.