Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 858 / 18 / 0
szkoda ze tak nieprzywidywalny sposob dzialania ma to meo tak po tzw peaku fajna substancja na balet lub do mixu no wlasnie z czym?
stim/alk/benzo/opio?
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 1874 / 96 / 127
Fajnie to zmieszac z jakims delikatnym stimsem. IDEALNY DRAG NA PARTY
Dyso + alko =wiadomo duza szansa zerwania filmu
Miks z opio - Bal bym sie o depresje ukladu oddechowego.
wolna molekula
#mops
  • 1857 / 66 / 80
Ja mieszałem 3-MeO-PCP z alko ale to w taki sposób że jak już peak przeszedł to dopiłem ledwie ze 3piwa czy coś. Dobry miksik ale ryzyko zerwania filmu a szczególnie naodpierdalania wzrasta logarytmicznie.
Zajebiście ciekawym efektem przy tym miksie jest ta sigmiarska pewność siebie dzięki 3-MeO, to + alko i rozmowność + to że da sie ruchać. Dyso podrywacz, porównałbym to do odpowiednika wódki z energetykiem. UNajczęstsza fraza kumpeli z tamtego meetingu: "Jesteś pojebany" %-D

Za to miksu ze stimsami nie próbowałem ale z góry polecam jako party drug, pewnie wyjebiście by sie połączyło. mefedron na przykład wiem już teraz że by na tym dobrze siadł, a już szczególnie zjeść 3-MeO przed wejściem na impreze, i jak już sie załaduje to w środku przyjąć na klate sążną narte i lecieć wprost przed nagłośnienie.

A to że jest nieprzewidywalne to niby racja, ale jednak jak weźmiesz to kilka razy to wyczujesz że ta faza mieści sie w pewnych ramach i ona ma taki właśnie specyficzny charakter. Nie mówie że odrazu stanie sie przewidywalna ale idzie tym pokierować o ile sie nie przesadzi z dawkowaniem. Mi na początku wcale sie ta substancja nie spodobała a po jakimś długim czasie znowu zacząłem testy i byłem kompletnie zaskoczony tym jakie to dobre gówno potrafi być.
  • 374 / 14 / 0
Ja tam jak walne 2 piwka do 3meo w okolicach peaku, to jednak znika już hasło "trzeźwy dysocjant"i zataczam się i mamrocze jak po MXE.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 17 / 0
Dresowi powiedziałem: Pokaże Ci prawdziwe narkotyki!

On: Nie wierze!

I wiecie co?

Uwierzył. W ogóle popyt na to wielki, ale nie nie rozdaję tego za bardzo bo jeszcze ktoś coś odpierdoli i będzie na mnie. Teraz sniffnąłem jakieś 10mg i jest spoko, przeszła mi serotoninowa zwała, czuję się spoko.

Droga podania IM mi się nie podoba, IV też nie (raz to kurwa zrobiłem nie wiem po co... a no tak, bo byłem na 3-meo po sniffie i miałem wszystko w dupie), bo po prostu nie wiadomo kiedy zrywa mi film i tyle.

PS. http://www.sciencedirect.com/science/ar ... 8X14000705

Facet zabił swojego ojca po 3-MeO-PCP i MDPV. Haluny mu minęły po 6 tygodniach. MDPV-3-MeO-PCP-HORROR-STORY. BASED ON FACTS.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1653 / 298 / 0
@up

ATTEMPTED murder. Ojciec przeżył :cheesy: Synek do tego jeszcze butan wąchał, niezły mix.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1874 / 96 / 127
3meo ma jednak te dzikosc fencyklidyny :D Sylwka spedze z meopcp nie wiem jak wy :D (pewnie z polsatem)
wolna molekula
#mops
  • 992 / 17 / 0
@Teabadger
Czytałem to na 3-MeO-PCP i chociaż normalnie nie mam problemu z angielskim, tak po 3-MeO-PCP posta układałem z 2 godziny, i ciągle nie mogłem dojść do tego czy ojciec przeżył czy nie...

Ale z tym butanem to koleś dojebał, hmm, może by tak zipnąć ronsona... hmmm słabo mnie klepie w sumie, co to tylko MDPV i 3-MeO-PCP, zipnę sobie, o jak pięknie pachnie, buch, buch, buch...

Najlepiej 3-meo robi raz na tydzień, tylko wkurwia mnie, że to trzyma tak długo, niby 4h głównego działania, dzisiaj się budzę (a 3-meo brałem parę dni temu) i jakiś taki zdysocjowany... odkłada się w tłuszczyku. Żadne placebo. Może pójde dalej kirać sole trzeźwiące... (amoniak na 3-meo rulez...)
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1857 / 66 / 80
butan na 3-MeO-PCP i MDPV - o kurwa %-D Odklejenie overdose %-D W sumie szkoda że MDPV wciągał a nie palił i tego nikt nie nagrał... Oglądałbym zajadając popkorn z mikrofalówki.
  • 2466 / 15 / 0
Nie ma co dużo gadać. Ten towar jest kosmiczny
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.