dzieki za szybka odpowiedz.
biore po 500mg poniewaz czytalem ze niektórzy po 1gr biora a chciałem w miare szybko dojsc po ciągu dopalaczowym. w moim przypadku srednia to pomogło bo po 8dniach nie jedzenia prawie nic wspomaganie sie czyms co robi jeszcze wieksza pralke jest malo przyjemna i watpliwy efekt.
było ze mna naprawde źle,zawiesina taka ze myslalem ze nie przejdzie mji to nigdy. 8dni bez snu nie biorac juz nic:/ nikt nie mowił ze działanie 5-htp jest przeczyszczajace:P w moim przypadku tak jest...
sorry za off ;)
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
beztrosko sypałem sobie dojapnie, przechylając delikatnie. Zwykle koło 100-250 mg, ale tym razem przechyliłem za bardzo i wylądowało mi w ustach dobrych kilka gram tej substancji. Ponieważ wcześniej zdarzały mi się podobne przypadki i nic złego się nie działo, zbagatelizowałem to i połknąłem zawartość paszczy.
Co prawda żadne funkcje kognitywne, ani myślenie nie były zmienione, ale żołądek bardzo się zbuntował i trzykrotnie rzygałem. Idąc na dworzec chciałem kupić imbir i zahamować mdłości, ale może nawet lepiej, że nie miałem czasu, bo oczyściłem się i poczułem się dobrze.
Chodzi mi o uzupełnienie poziomu neuroprzekaźników po stymulantach
Ostatnio były 2 przygody z 5-MAPB. Po jakim czasię brania 5-htp (400-600 mg dziennie) dojdę do właściwego poziomu serotoniny?
No i czy przez branie przez miesiąc po te 400-600 mg jest możliwe, że mój poziom serotoniny, po 4 dniach przerwy od 5-htp był większy niż u innych?
Kumpel, gdy braliśmy 5-MAPB następnego dnia, nie poczuł prawie nic, a ja tak, jakbym brał to za pierwszym razem.
Przypominam, ze miałem jkieś 4 dni przerwy od 5-htp.
Na pewno warto suplementować tę substancję przy stosowaniu serotoninergików.
I jeśli lepiej dalej brać, to czy mogę mieć na lotnisku w Anglii jakieś problemy, jeśli wziąłbym to ze sobą w pakiecie (podpisane i w ogóle)?
Teraz przez 3 miesiące prawie dzień w dzień po te ~500mg idzie.
Ja biorac codziennie przez ponad miesiac wyrazne dzialanie dawki przestawalem czuc po kilku godzinach, po kilkunastu juz calkowicie. Ale moze na to wplyw miala tez depresja i niski poziom S na trzezwo.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Co do wpływu na działanie entaktogenów to różne opinie czytałem na zagranicznych forach. U jednych 5-htp spłycało, u innych podbijało działanie. U mnie 150mg htp na 1-2 godziny przed przed bombą 200mg 3mmc zaowocowało tym, że prawie nic nie poczułem :-/ A sort był taki, że mnie wyjebywał w tej dawce z kapci (tak, 0 tolerki i brak doświadczenia w euforykach - nie mam zamiaru tego zmieniać). Dziwne to jak się myśli, że mózg to prosta maszyna wrzuć ziemniak - wyjmij frytkę, ale to jest znacznie bardziej skomplikowane. Na "chłopski rozum" to równie dobrze można równanie Schrodingera rozkminiać, ale jako szczury z hypcia mam nadzieję, że poeksperymentujemy i empirycznie dojdziemy co i jak omijając teorię ;-)
I takie trochę od czapy może pytanie, ale jak z innymi ROA? Sniffować serotoninę z lusterka a'la scarface albo dawać w kanał na dworcu
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.