Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Strasznie masakruje gardło i nos. Przy waporyzacji człowiek cały cuchnie.
A efektów prawie zero. A przynajmniej nie na tyle by masakrować tym swój organizm.
Środek jak wychodzi z ciała to człowiek śmierdzi paskudnie.
https://www.facebook.com/DawidShadeson
https://soundcloud.com/808mtk
Fuzja - 909
Bardzo fajna substancja, jest stymulacja, nutka euforii, dawka kolo 100mg, szkoda że działa bardzo krótko, po 2h juz czułem ze musze poprawić, po 3 podejściach śluzówki niestety odmawiają współpracy, drugi dzień z rzędu krew przy smarkaniu, ale i tak miło wspominam byłem po nieprzespanej nocy a czułem się dobrze.
Fuzja x2 - 909
Sniff przez pierwszą godzinę daje niezłego kopa, później szybko słabnie, co najbardziej denerwuje to swedzace dziąsła, przez całą fazę..
#mops
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.