Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 471 / 61 / 0
witam, sprawa rysuje się następująco- kolega ostatnio przywiózł skądś 5g, jak mówi, fuki. skusiłem się na połówkę za 20, odsprzedał mi. dostałem w swoje ręce białe grudki, dość twarde, po prostu śnieżna biel :) pachnie toto dziwnie, tak gorzko-kwaśno, grude w worku da radę rozkruszyć paznokciem, ale palcem już nie. po rozkruszeniu jest lekko wilgotne, dobrze zostawić na 20min żeby przeschło przed nartami :)

efekt: po wciągnięciu, średnio mocno piecze, powiedziałbym, że po prostu czuć że coś poszło - w porównaniu do np pv8 to miodek. po 5-6min lekko występuje pot, po około 10-15 już czuć stymulację... jest to taka stymulacja w miarę typowa, chce się coś robić, szczęka lata ale da się przeżyć bez gumy na upartego :D muzyka wchodzi dobrze, sprzątałem po tym jak nienormalny w rytm techno, lol. humor też jest podbity, cieszę się. wczoraj wsunąłem ostatnią kreskę (po 3 dniach ciągu) około 20-20.30, sen był możliwy dopiero o godzinie 4.30. gdy leżałem, oczy po prostu same się otwierały. co dziwne - substancja nie zawsze wypierdala oczy, czasami są jakby brudniejsze i troszkę większę, czasami noralne, ale 5złrzadko

do tego w niektórych miejscach było widać szary pył jakby, to samo co ta fuka, tylko że konkretnie siwoszary - dla pewności to wyrzuciłem, ale wie ktoś, co to za substancja? jak i sama fuka, to jest fuka? :) pozdro
  • 128 / 5 / 0
A może ktoś z Państwa kojarzy białe niewielkie tabletki z literką V?
Ostatnio takie coś lata po ulicy, a opinie różne i dziwne - że niby pod MDMA profil podchodzi.
Jednak cena stanowczo nie ta - 20 zet.
Prawda powyższych wpisów nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
  • 1329 / 59 / 0
Chyba 2C-B, albo coś podobnego. Podobno warto. Tak z ciekawości: w jakim mieście są dostępne?
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 128 / 5 / 0
Okolice Katowic ;)
mam dwie - ponoć po 2 jest dość mocno, także sprawdzę w przyszłym tygodniu być może.
Prawda powyższych wpisów nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Witaj w Krainie Dziwów, Alicjo.
  • 2953 / 249 / 0
botak pisze:
Ogólnie rozpierdala mnie nazywanie jakiegoś dragu 'kryształem'. Nieraz pytam osiedlowych ćpaków co teraz jest na dzielnicy to słyszę odpowiedź 'kryształ'. Czasami myślę że jakby im dali gówno które by się ładnie świeciło (i było w 'grudzie') to też by mówili na to kryształ.
U mnie w okolicy to niestety nagminne. Jak spytasz 'a konkretnie co, mefedron, pentedron' to zazwyczaj odpowiedź brzmi w stylu 'wypierdala z butów ziomek' :retarded:
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 867 / 18 / 0
W Katowickim sklepie z dopalaczami (obok energy 2000) sprzedaja "dodatek do piasku koloru złotego". Jest to proszek i daje ponoc dobra euforie. Wie ktos, co to jest?
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Ja ostatnio zakupiłem "LSD", a tak przynajmniej zostało nazwane. Jest to mój pierwszy zakup tej substancji. Generalnie na początku wyglądało w pełni normalnie, zwykły kolorowy papierek na oko 4x4mm. Papier dostałem w samarce, poleżał on trochę w tej torbie (dwa dni) i zauważyłem że w samarce pojawił się biały pył. Nie jest go wiele ale jest widoczny. Na początku pomyślałem, że torba mogła być po czymś, a ja nie zauważyłem tego wcześniej (fakt faktem oglądałem to na początku przy słabym świetle w nocy). Dopiero wczoraj gdy dzieliłem karton na pół na ostrzu pozostał ten sam biały pył, mimo iż na kartonie nie widać śladów tej substancji.
Jak mniemam nie jest to na pewno LSD, po pierwsze jest go za dużo, po drugie ma delikatny, bardzo subtelny zapach, nie śmierdzi zbyt chemicznie, raczej lekko słodko, ciężko opisać.

Szukałem już w internecie podobnych przypadków, jedyna sensowna rzecz jakiej się doczytałem to, że może to być jakiś post-produkcyjny syf, a chemik mógł trochę słabo znać się na robocie i nie oznacza to na 100% że nie jest to prawdziwy kwas.

Co według was to może być? Czy jest się czego obawiać? Czy może to być nbome (niewiele wiem o tej substancji)? A może jakiś inny kosmiczny RC którego lepiej nie tykać? Jednak trochę szanuję swoją głowę i nie chcę brać czego kompletnie mi nieznanego. Natknąłem się też na informację, że może to być jakieś PCP, ale znam to również tylko ze słyszenia, czy jest to możliwe (PCP się chyba wciąga, co nie?).
  • 15 / 1 / 0
Proszek sprzedany jako mefedron, ale z mefem to miał wspólny tylko zapach i postać kryształków, takich igiełkowatych.
Kolor leciutko żółty. Po podaniu dożylnym ok. 75-100mg skoczyło mi tętno dość mocno, lekkie poczucie 'ujebania' jak po 3mmc i pojawiła się delikatna siatka fraktalna, źrenice rozszerzone. Zeszło zupełnie po pół, max. 1h. - uspokoiło się tętno, zniknęła siatka, ujebanie i źrenice wróciły do normy. Zero zjazdu, a nawet powiedziałabym, że całkiem przyjemnie jest.
Jakieś pomysły co to mogło być?
/i'd rather be a coma than a fullstop.
  • 156 / 1 / 0
Zapach chlorowy. Biały priszek, szczypie w kichawe. Daje speeda na ok 1h później stymulacja zostaje. Co to?
Uwaga! Użytkownik suchysuchy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 2 / 0
mikrostatyczna pisze:
Proszek sprzedany jako mefedron, ale z mefem to miał wspólny tylko zapach i postać kryształków, takich igiełkowatych.
Kolor leciutko żółty. Po podaniu dożylnym ok. 75-100mg skoczyło mi tętno dość mocno, lekkie poczucie 'ujebania' jak po 3mmc i pojawiła się delikatna siatka fraktalna, źrenice rozszerzone. Zeszło zupełnie po pół, max. 1h. - uspokoiło się tętno, zniknęła siatka, ujebanie i źrenice wróciły do normy. Zero zjazdu, a nawet powiedziałabym, że całkiem przyjemnie jest.
Jakieś pomysły co to mogło być?
Strzelam, że to po prostu 3-MMC.
suchysuchy pisze:
Zapach chlorowy. Biały priszek, szczypie w kichawe. Daje speeda na ok 1h później stymulacja zostaje. Co to?
Pentedron (jeśli znieczulał) lub ewentualnie Eth-Cat.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.