Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Otóż te psychotropki, jakie biorę, strasznie mnie otępiają i wręcz uniemożliwiają normalne funkcjonownaie wśród ludzi, zniechęcają do robienia czegokolwiek, nawet do siedzenia przy kompie. Dziś zajadłem 5 tabletek Tussipectu i popiłem kawą co dało natychmiastowe rezultaty: power, chęć do działania, łatwiejsze nawiązywanie rozmów z ludźmi itp.
Przejdźmy do pointy:
1.Czy jeśli będę brał często efedrynę, żeby zniwelować tą wredną ospałość, będzie to miało jakieś większe efekty?
2.W ogóle jakie efekty uboczne ma efedrynka w postaci tabletek, gdy bierze się ją często?
3.Można się uzależnić?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
którą nie można się nauczyć.
Trzeba ją przeżyć
Jean Cocteau
dobson pisze: Pewnie szybko ci tolerka skoczy.
Trzeba ją przeżyć
Jean Cocteau
Trochę to uzależnia, ale raczej spokojnie da się to rzucić, przynajmniej tak było u mnie.
Na pewno tussi niszczy żołądek, wątrobę i pewnie na serce też nie ma dobrego wpływu.
I just want to start things over.
Trzeba ją przeżyć
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.