Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
1. czyli te 2 paki pite na pierwszy raz myslicie ze bedzie OK? czy moze byc za malo tudziez za duzo i wgl zejde od takiej dawki xD
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
od razu z przepluczką razem wypij
a jutro to kup igle 0.6 pompe 20ml/5ml/10ml
10tką puknij w zgjecie i do zobaczenia :diabolic: ;]
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
Może to i lepiej dla Ciebie, ja uwielbiam tą euforie po majce i kocie. Btw nakręciłeś mnie tym linkiem na ścierwo, kota i bujanie karkiem przez kilka h.
@Resident Scumfuck
Ta, w razie co możesz dorzucić, ale pity ponoć długo działa. Faktycznie zacznij od 1 paki, ew zawsze możesz dorzucić drugą, po co podbiać tolerkę niepotrzebnie?:D
Nie słuchaj tego szatana! Zrób na ciepło i wal 5tkę przez 0,5, jak się truć to na całego!
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
inne stymulanty mogą podnosić tolerkę na kota.
Tolerka dużo szybciej wzrasta niż za 1szym razem.
3mies 0 NIC (coz zk)
mowie rozjebie mnie 6tab wiec z tylu zrobilem efekt? praktycznie nic
zrobilem z calej paki cos tam smyrnelo
z czasem kot staje sie wchuj nudny taka jest niestety prawda
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
Jak pukasz kilka pak dziennie to nic dziwnego że nudzi. Co prawda mając 10-pak akataru myślę że jakoś bym tę nudę mimo wszystko zwalczył. :D
ale zobacz ja juz od jakiegos czasu nie pukam kilku pak dziennie bo po co
jak jest alfa
od czasu do czasu paczke dla smaku se zrobię i tyle
jak nie chce sie palić to bierzesz krystala na wage ~100mg jest 4cm wody do inj mieszasz w kielonku zaciagasz pach i jest
a nie walic kurwa litrami dla wejscia
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.