4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 237 / 10 / 0
juz kiedys trzaskalem pseudo speedballe czyli koda + jakis stymulujacy keton. bylo fajnie nie powiem ale na razie nie ma co w przyszlosc wybiegac i teoretyzowac czy bede robil speedbale z metkata i kody. moze tak moze nie zycie pokaze xP

1. czyli te 2 paki pite na pierwszy raz myslicie ze bedzie OK? czy moze byc za malo tudziez za duzo i wgl zejde od takiej dawki xD
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 858 / 19 / 0
za dużo zrob z 1 paczki z octem po reakcji na zimno

od razu z przepluczką razem wypij

a jutro to kup igle 0.6 pompe 20ml/5ml/10ml
10tką puknij w zgjecie i do zobaczenia :diabolic: ;]
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 237 / 10 / 0
jak sie bomba juz bedzie kończyła to przyjecie kolejnej dawki = przedłużenie fazy tak jak w przypadku futra i innych ketonów ?
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 267 / 16 / 0
@885
Może to i lepiej dla Ciebie, ja uwielbiam tą euforie po majce i kocie. Btw nakręciłeś mnie tym linkiem na ścierwo, kota i bujanie karkiem przez kilka h.

@Resident Scumfuck
Ta, w razie co możesz dorzucić, ale pity ponoć długo działa. Faktycznie zacznij od 1 paki, ew zawsze możesz dorzucić drugą, po co podbiać tolerkę niepotrzebnie?:D

Nie słuchaj tego szatana! Zrób na ciepło i wal 5tkę przez 0,5, jak się truć to na całego!
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 3523 / 53 / 0
to ja wtrącę moje dwa słowa, co do klonów to działają one dość długo i zmniejszają fazę metkatową więc odpuściłbym sobie, a metkat sam w sobie jest dość mocny i myślę,że jedna paczka na początek wystarczy.Nie ma co przesadzać
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 181 / 4 / 0
Czy jesli zwiekszy mi sie tolerka na kote i zrobie sobie przerwe na jakis czas, powiedzmy miesiac-dwa, to czy tolerancja spadnie i znowu bedzie jak na poczatku, czy raz zwiekszona juz nie spadnie?
  • 267 / 16 / 0
Tolerka spada z czasem, jeżeli nie masz zbyt wysokiej to w 2 meichy powinna się spokojnie wyzerować. Jednak na uwadze mniej dwie rzeczy:
inne stymulanty mogą podnosić tolerkę na kota.
Tolerka dużo szybciej wzrasta niż za 1szym razem.
  • 858 / 19 / 0
ta tolerka spada szybko %-D

3mies 0 NIC (coz zk)

mowie rozjebie mnie 6tab wiec z tylu zrobilem efekt? praktycznie nic

zrobilem z calej paki cos tam smyrnelo

z czasem kot staje sie wchuj nudny taka jest niestety prawda
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 267 / 16 / 0
Zakładam że kolega ma tolerke mniejszą niż Ty(Nie wmawiaj mi tylko że przed zk nie nadużywałeś stimów) :D
Jak pukasz kilka pak dziennie to nic dziwnego że nudzi. Co prawda mając 10-pak akataru myślę że jakoś bym tę nudę mimo wszystko zwalczył. :D
  • 858 / 19 / 0
no squciu

ale zobacz ja juz od jakiegos czasu nie pukam kilku pak dziennie bo po co

jak jest alfa %-D

od czasu do czasu paczke dla smaku se zrobię i tyle

jak nie chce sie palić to bierzesz krystala na wage ~100mg jest 4cm wody do inj mieszasz w kielonku zaciagasz pach i jest

a nie walic kurwa litrami dla wejscia %-D
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.