Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 358 / / 0
60h dzięki wcale nie hardkorowo walonej apvp,zaczynały się już omamy słuchowe,wzrokowe (lekko,kątem oka) i podskakiwanie ze strachu przy odgłosach dnia codziennego typu trzask zamykanych drzwi.Ukoronowaniem sytuacji była babcie prosząca mnie o pozapierdalanie z taczką na podwórku.
  • 0 / / 0
3 dni
Uwaga! Użytkownik Ahaha747 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
jakieś 40 godzin
Uwaga! Użytkownik KAENTE nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 417 / 18 / 0
Koło 65h, na czystej, "dobrej" alfie łączonej z bimbrem. Cały czas bez jedzenia, jakże by inaczej po stimach. Podobno dałem niezłe przedstawienie psychozy amf. Ktoś tam na pewno kurwa był %-D Ogólnie kwas jak chuj :nuts:
Bo człowiek widzi to, co wie.
Mies van der Rohe
  • 95 / 2 / 0
115h gdzies . W tym czasie 5-MAPB , MPA ,jakis keton ze stacjonarki , fuka , kot , monstery , etanol ,GBL , szlugi ,szalwia(raczej maczana ale w moim miescie tak na to mowia 10zl-12dzid paka) i moze cos jeszcze o czym za chooj niepamietam XD

Wojaż zakonczylem weselem na którym obylo sie o dziwo bez zadnego przypału :cool:
Co prawda po weselu kiedy wszyscu juz byli na hotelu to ja jeszcze poszedlem na stacje po 3 browary i ciątałem się gdzies 3 h w przeciagu których nawet niezdajac sb po drodze sprawy wrocilem na sale gdzie bylem wczesniej(~4km w jedna strone) %-D (W trakcie mej pielgrzymki troche mnie wyginało ale wrazie potrzeby JESZCZE dawalem rade sie calkowicie ogarnac )
Po pierwszych 4h snu na hotelu tam , drugiego dnia na poprawinach zaczynalem miec juz w bani totalna jajecznice z którą mój przyjaciel węgorz sobie przestawał radzic .A na mordzie to juz pod oczami mialem smoliste kratery oraz karnacje zblazowanego żula. Gdyby nie zapas giebla , to ze chwilke kimałem oraz ze nie byly to takie typowe poprawiny(wlasciwie tylko obiadek )to pewnie odrazu bym przybil gwozdzia w talerzu z zupa %-D

Takze tego . Odjebalem manewr ktorego mam nadzieje za chuja juz nie powtórzyć.
Nie róbcie tego w domu, chyba ze macie za soba gorsze popierdole albo pikawe z adamantium %-D %-D

Mam nadzieje ze jako tako to składnie opisalem bo teraz cos kolo 1,5 doby jade na alfie-PHP ( w sumie przestalem ja wpierdalac z 12 h temu ale delikatnej stymulacji troszke jeszcze zostało.A tamten ciag weselny odpierdolilem gdzies z mies temu )
Jesli srogo popjeerdoliłem ten wywód to sry %-D %-D %-D
  • 56 / / 0
3 dni.
Ale miałem epizody że nie spałem 3 dni, po tym jeszcze raz, jeszcze raz, i za 3 , 4 razem żeby was nie okłamać, miałem całe sine usta, gdy dotkłem je kremem nawilżającym słyszałem skrzypienie tak były suche, praktycznie nic nie jadłem nic nie pilem , lezałem na łózku padnięty ze mną 2 kolegów, prawie odpłynąłem byłem w innych zaświatach pobiegli mi po leki , a ja ciągle prosiłem sie o kreske ( nie dali mi jej oczywiscie ). Pózniej z trudem usnałem
(mefedron , kokaina w małych ilosciach )
Eloo. :old:
Spoiler:
  • 95 / 2 / 0
Jesli ktos nie bedzie mial wyjebane i to scali to jechalem na A-pvp a nie php gdze paski sie skonczyly o 4 , kimlem sie 3 h kolo dziesiatej a dzisiaj dzien w miare trzezwy( sam alko wieczorem i 2 węgorze z stacjonarki ) z pelnym ogarem i robótką (wysypywanie kartofli %-D ) .O dziwo praktycznie bez zewnetrzej energii na lajcie docisnąłem dp tej godziny na ktorej konczę ten balet :cheesy:

chyba troche offtor wiec Spierdalam dziekuję :listen:
  • 562 / 29 / 0
11 dni.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1322 / 18 / 0
Zwariowales? Jak to zrobiles?!
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 562 / 29 / 0
Po prostu za chuja nie mogłam zasnąć (nie ćpałam wtedy). Zasnęłam dopiero po tych 11 dniach gdy wzięłam neuroleptyk.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.