ODPOWIEDZ
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
Nie probuj porownywac amfy do MDMA.. Od tego trzeba zaczac.. Ale skutki uboczne na psychice sa.. Ale wg. mnie MDMA raz na miesiac.. mmm czemu nie ;]. Chodz ciezko jest np tydzien po dobrej imprezie na ixikach nie odmowic sobie na nastepnej imprezie ;]..
Peace.
  • 31 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: colacao »
ok napewną są, w końcu to twardy "hardkorowy" narkotyk jeżeli mamy porównywać do trawki czy jakiejś tam efedryny, ale pytanie jakie to skutki uboczne?
  • 210 / 7 / 0
Zaburzenie gospodarki neurotransmisyjnej w mózgu, czyli depresja, psychozy, manie, wahania nastroju i wiele wiele innych. :) Do tego można zaliczyć zgona w wyniku reakcji organizmu na działanie sumy składników zawartych w pigule, od połączenia alkoholem czy antybiotykiem itd. Słowem można zginąć, jak nie od razu to powoli, ale skutecznie :D
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 31 / 1 / 0
no to to samo co po speedzie, więc niezłe gówno
  • 193 / 8 / 0
colacao pisze:
no to to samo co po speedzie, więc niezłe gówno
Nie to samo i nie gówno, a przynajmniej nie takie niezłe.
Dropy i feta wywołują psychozy, depresje i wszystkie te chujostwa, ale różnią sie one od siebie, chodzi mi o to,
że lęk w wyniku fety nie jest taki sam jak ten od dropsów. Nie wytłumacze tego, to za skomplikowane, kto przeżył to wie. A poza tym feta szybciej ryje od kółek i to zrycie też sie różni.
Błędne koło.
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
Zreszta to 2 rozne sub. chemiczne wiec zrycie nie ma byc prawa takie same ;].
MDMA bede bronic.
Peace.
  • 74 / 2 / 0
Wizeush pisze:
Zreszta to 2 rozne sub. chemiczne wiec zrycie nie ma byc prawa takie same ;].
MDMA bede bronic.
Peace.
dokładnie, ścierwo to ścierwo- ja już tego nie biore, ale dropsy to inna bajka. Ja też dropsów będę bronił, mimo tego, że też nieźle baniak ryją :cool:
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 31 / 1 / 0
czyli bo dropach nie ma takiego chamstwa ze np nie ustoisz na przystanku gdzie stoi grupka ludzi.. bo oni kur** coś wiedza i cie obserwują w dziwny sposób?
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie musiałem brać MDMA, żeby wiedzieć, że nie :D Po MDMA jest zajebiście i tyle, szczęście, miłość, empatia. Prędzej byś tych ludzi chciał ponawytulać jeden z drugiiiiiiiiiiim.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 74 / 2 / 0
[quote="Kurwik"]
Nie musiałem brać MDMA, żeby wiedzieć, że nie ]

dokładnie, tyle, że masz zajebiście wielkie źrenice no i mogą Ci gały troche do góry uciekać (mi uciekają jak naraz zarzucę więcej niż 1). Ale znam takiego pedała u mnie w mieście co jak zarzuci krążka to mu się agresor włącza, nie wiem tylko jakim cudem :-/
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.