AAAAHH CO ZA ROZKOSZ.
Pamiętam Jk mi tata takim brązowym, ściernym podcieral.
Rysy do końca życia..
Dosłownie. ... :-/
chyba po twarzy - W.
Weź bilet autobusowy/tramwajowy/kolejowy (im większy tym lepszy), zegnij na pół, następnie po środku zrób dziurę i włóż w nią palec wskazujący, tak by bilet był mniej wiecej po środku palca. Po tym zabieramy się do czyszczenia palcem odbytu i po wszystkim ściągamy bilet z palca wraz z resztkami gówna i voila!
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Pierwszy post jest ważny, więc dla pierwszego postu wybieram temat wielce ważny, wielce głęboki i wielce znaczący.
Żeby udzielić odpowiedzi poprawnej, udałam się nawet do łazienki.
Wiec mój papier jest...
(Bębny)
Biały zwyczajny.
Mam nadzieje, ze wniosłam coś do dyskusji.
Jakim papierem podcierasz dupę?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.