Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 222 / 7 / 0
Jeszcze nie po wszystkim.

Wybiore opcje nr 2, niestety kode wezme z thiocodinu... Bo do 3mmc wczesniej fajnie bedzie wypic piwko czy dwa.

Pytanie o ilosc kody. Zalozmy ze zrobie ~400mg 3mmc na dwie porcje po 200, na zejscie bede chcial, zeby koda fajnie poklepala.

Normalnie bralem 180-220 kody z antka i bylo super( samej kody) teraz po 2miesiacach przerwy solo kody klepnelo by mnie pewnie juz 150.

Ile zarzucic na zejsciu tego 3mmc? Mysle,ze skoro organizm bedzie jeszcze pobudzony,to trzeba ze 220-300?
  • 2874 / 299 / 0
weź 225 a się nie zawiedziesz ;)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 51 / / 0
200 mg tramadolu w kapsułkach to dobry pomysł po 300 mg kody i 40 mg prometazyny?
Uwaga! Użytkownik ThomasJefferson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Dziś w planach 300mg kody. Mam jeszcze 3 tabsy estazolamu. Jak to połączyc najlepiej? Ile wcześniej zarzucić benzo?
  • 5299 / 104 / 0
Są dwie szkoły. Druga, gorsza, mówi o zapodaniu kody i na niej zapodaniu benzosa. Pierwsza zaś, preferowana przez tabletkojada nie tylko, że pierwszy benzos i gdy załadowany to wtedy koda. Ma to zaletę takową, że koda mocniej zadziała ze względu na podkład. Może być jednak tak w przypadku estazolamu, że nie podbije działania kody, po prostemu pisząc, do podbijania nadają się lepiej inne specyfiki z tej samej grupy - np. diazepam czy klony.

Prawda taka, że jeśli chodzi o kolejność to trzeba samemu wyczuć. Są ludzie co idą we zaparte, że lepiej im gdy na kodzie dorzucają benzo. Taka ich wersja. Jak pisałem, do tego trza dojść samemu
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1959 / 57 / 0
Jw. z tym, że wybór metody oparł bym z uwagą na znajomość własnej farmakokinetyki kodeiny w organizmie, czyt. jak długo na Ciebie działa kodeina, bo jeśli jesteś rapid-metabolizerem (1-2h działania) to jak zarzucisz benzodiazepinę po kodeinie to zacznie działać paradoksalnie na zejściu (jedno schodzi, drugie wchodzi) - wtedy lepiej zarzucić przed IMO, mocniejsza faza.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 2652 / 382 / 0
ghort pisze:
Dziś w planach 300mg kody. Mam jeszcze 3 tabsy Estazolamu. Jak to połączyc najlepiej? Ile wcześniej zarzucić benzo?
Pewnie już po fakcie, ale tak na przyszłość. Benzo na 30-40minut przed kodzeniem.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2874 / 299 / 0
1mg diklazepamu z rana, miał mi pomóc z kacem.
po jakiś 6 godzinach:
225mg kody + 1mg diklazepamu zapodane w jednym czasie
zapodałem to około 14, jest 22 a ja nadal nodduje
w ogóle to miałem po tym miksie delikatne Cevy które momentami przechodziły w dziwne wizje
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 3574 / 583 / 1
Oo!
Nie wiem, czy mi sie wyaje, ale plusz sesja niesamowicie nakłada filtr szumu w kodeinowej fazie :*) albo to wyją osobista reakcja czy tez placebo, ale nie skojarzylem w ogole tych dwóch zajść ze sobą dopóki nie zaczalem wyraznie lepiej odczuwać kode, niz przez ostatnie długie miesiące!
:heart:
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 12 / / 0
@JestemSoba-Chyba
pozazdrościć że w ogóle po kodzie masz jakieś noddy... ja takich stanów jedynie po majce no i czasem PST uświadczyłem, obecnie jedynie siekam kode sporadycznie (co 2-3 tygodnie) i czuję jedynie marginalne jej działanie (może to być spowodowane tym, że poznałem już smak tych mocniejszych opiatów i koda po prostu jest już za słaba żeby mieć jakieś doznania ciekawe po niej, co mnie cholernie smuci :( )

Pytanie do starszych wyjadaczy: czy próbowaliście jakichś mixów kody z innymi opiatami? miałem okazje bowiem spróbować kodę z petydyną oraz PST aczkolwiek uważam to za bezsens, bo koda była z thioco, a więc i przeklętym sulfo i potem strasznie mnie brzuch bolał i muliło...

A co do mixów kody z benzo to benzo oczywiście obowiązkowo klon / alpra / diazepam PRZED kodą (albo razem z nią klona pod język, bo klon już będzie działał jak koda wjedzie!)
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.