oh everywhere,
she comes in colors
Zrób sobie tej kawy, pobudzisz OUN i to Cie uspokoi psychicznie. Yerba mate też będzie ok o ile posiadasz. Nie widzę tutaj zagrożenia zdrowia/życia a jedynie wkręcanie sobie jakiś chorych jazd. Bez paniki, przecież nie umierasz. Jak po tej kawie Ci się poprawi to możesz zażyć diazepam, nie wiem jaką masz tolerancję, jeśli zerową to 1-2mg.
Edit: jak chce Ci się wymiotować to nie krępuj się, po prostu przesadziłaś z alkoholem i masz nauczkę na przyszłość ;-)
Dla ciebie lolek moze to i smieszne,a ja sie czuje tragicznie :(
Przepraszam za brak polskich znakow i za zawracanie glowy.Oddech sie troche uspokaja ,ale teraz sobie wkrecam ,ze mi twarz dretwieje.....
Dziekuje za rady,kawy niestety nie mam,ale zrobie mocna czarna herbate i sprobuje sie uspokoic.
Na diazepam nie mam tolerki bo biore go raz na ruski rok ,mam w kropelkach .jeszcze raz dziekuje.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.