Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
zaczales to skoncz ta mysli , bo gwiazdy na niebie mowia mi ze sie w huj mylis ale czekam na twoja wypowiedz....
blair niestety co do baklo sie nie wypowiem nigdy z nim stycznosci nie mialem....
a co do odstawki to kraza opinie ze odstawka baklo jest gorsza od GHB a juz na pewno odstawka phenibutu...
b6 po odstawce wszystkiego mozesz zwiekszyc do 600-700mg na dzien, po odstawce baklo i wszystkiego wspierajacego gaba , b6 bedzie bardzo potrzebne, ale nie zapominaj o witaminie C, czy magnezie i potasie. potem dawki zmniejsz tych witamin ale suplementuje stale.....
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
400mg wit B6 na dobę + 2,0ml giebla i ścięło mnie z nóg. Normalnie do tego było potrzebne ok. 3ml
Apetyt rośnie w miarę jedzienia
Cpie giebla 2 lata z mniejszymi badz wiekszymi przerwami, a od jakiegos roku praktycznie wale w ciagu poza moze 2-3 tyg kiedy nie cpale ale za to pilem alko wtedy.
Jestem wyksztalcony, mam zajebista robote bo pracuje w polsko-niemieckim biurze projektowym ktore wykonuje projekty modeli 3d w programie CatiaV5 na zlecenie takich marek jak Porsche, BMW, Audi, Mercedes, Mann, Mini. Ale glownie Porsche(robilismy projekty takich samochodow jak Macan, Cayene, Cayman, Panamera, Boxter) poniewarz moj szef kiedys pracowal bezposrednio dla nich jako projektant ale pozniej zona dziecko i zjechal do pl, a Ci mu powiedzieli zaloz firme a o zlecenia sie nie martw. Pozniej firma sie rozwinela i teraz wykonujemy projekty dla tych marek co wymienilem. Wyglada to tak ze dostajemy np model powierzchniowy zderzaka tzw strak, a z niego musimy zrobic model brylowy czyli nadac grubosc powierzchni, stworzyc wszystkie klipsy, mocowania, dopasowac to do reszty samochodu w taki sposob ze pozniej firma w nl odbiera nasz model i werkzeugmacherzy tworza forme pod wtryskarke i leci seryjna produkcja. Ogolnie temat rzeka ale nie o tym chcialem. Przychodzilem ciagle nacpakany do pracy raz nawet usnolem przed kompem ale wykrecalem sie ze to ze zmeczenia. Myslalem ze szef i reszta ekipy niczego nie podejrzewaja ale bylem w solidnym bledzie. Kilka razy nie przyszedlem do pracy kiedy zabralko plynu i mialem solidna delire. W ost czwartek i piatek to samo. Miarka sie przebrala juz mialem dostac dyscyplinarke. Wziolem sie w sobie i zaczolem opowiadac szefowi jak to zemna jest. Przyznalem sie do wszystkiego, ze kilka razy nawet zabrano mnie na dolek pozerwaniu sie filmu kiedy to zaczolem odpierdalac gieblowe maniany itp ze rodzina juz sie mnie praktycznie wyrzekla bo nawet spokojnie sie wyspac nie potrafia kiedy ja w nocy zaczynam odpierdalac sluchac na glos muzyki spiewac sobie sam sam do siebie itp. Nikt nie chce mieszkac pod jednym dachem z cpunem. Potracilem nawet przez to wszystkich kolegow tych z ktorymi zawsze czymalem w zyciu towarzyskim i zyje od jakiegos czasu sobie sam ze soba czyli ja i moj jebany GBL. Szef tylko powiedzial ze on doskonalem wie ze zemna sie cos nie dobrego dzieje ale nigdy sie do tego nie przyznawalem nawet przed soba, a on to chcial wlasnie odemnie uslyszec. Dostalem ost szanse ale mam cos z tym zrobic. Pogadalem z kolegami powiedzialem ze chce sie leczyc i wyjsc z tego bagna. Dostalem od wszystkich wsparcie i od ziomkow i od ludzi w pracy ale jeszcze w domu nikt nie wie bo chce kazdego zaskoczyc. Jutro wybieram sie na 3tyg detoks do szpitala psychiatrycznego a pozniej psychiatra terapia i solidna praca na soba. Chce odzyskac szacunek do siebie a pozniej dopiero moge miec szacunek do innych. Boje sie tego co teraz bedzie jak to sie wszystko potoczy kiedy zaczne zyc na trzezwo ale mam nadzieje ze dam rade. Muszedac rade bo znalazlem sie na dnie i to moja ost deska ratunku. Raczej juz tego forum nie bede odwiedzal. Pozdrawiam i cpajcie z glowa, bo ja sie zatracilem w tym wszystkim i praktycznie zycie leglo mi w gruzach ale jest cien nadzieji.
Ostatni raz akceptuje taki bełkot gramatyczno-składniowy.
| 13 |
szczerze... mam sporo rzeczy na glowie i juz 3. pod rzad stresujacy dzien... polalabym sobie to 1,2 dla przyjemnosci :)
JAK SKONCZYLEM -STALEM SIE ALKHOLIKIEM - dziennie ponad 0.5 przez dwa miesiac - czy byla delirka etc nie bo GIBLA WAM TAK ROZWALA organizm ze mozecie sie zmierzysz z mocnymi glowam z zsrr albo syberi> Pilem codzienie moze dopiero po tych ponad 3 miesiac tj pol roku dostalbym tzw DELIRIKI - zaopatrzylem sie w klony ale slabe to glowne nawet w ilosci pol paki 2 mg na razie. oczywiscie mozna sie stosowac do angrego i sumplementowac rozne witaminki ale cudow bym nie oczekiwał
właśnie wykończyłem butlę 250ml i mam do dyspozycji zasadniczo jedynie depakine chrono 300. Działa chyba podobnie do polecanej tu karbamazepiny, myślicie że pomoże?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.