Weź 35 mg i na peaku dopal MJ i będzie ciekawiej. Choć zależy kto co lubi.
Hodet był najbardziej dysocjującą mnie rc tryptaminą, niepodobnie do większości tego typu substancji znikał mi myśli i nie byłem w stanie ich inicjować. Skutkowało to dosyć sporym nieogarem i to kolejny kontrargument.
Zgaduję, że nie chodzi Ci o osiągnięcie jakiegoś porąbanego odklejenia, tylko pogłębienie i urozmaicenie efektów - i do tego celu wystarczy Marry - tak jak pisał tvpk.
Nie ma czegoś takiego, że coś hamuje, a drugie potęguje i się znosi działanie - to są związki MOCNO nieselektywne i bywają agonistami, antagonistami (częściowe/pełne) różnorakich receptorów w przeróżnych konfiguracjach.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.