Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 93 / 1 / 0
myje rece jakies 20 razy w ciagu dnia. po prostu nie moge zniesc uczucia brudnych rak. jak gdzies wychodze to kleenex zawsze musi byc w kieszeni.
Uwaga! Użytkownik polityk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Gdy idę spać, to ocieram stopę o stopę.
  • 38 / 4 / 0
Zawsze, jak wychodzę z pomieszczenia, to pocieram nos tak dość energicznie, nie raz już farba poleciała.
  • 329 / 5 / 0
IJustShotJohnLennon pisze:
Gdy idę spać, to ocieram stopę o stopę.
Robie coś w tym stylu. Restless leg syndrome. Przejebane
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 36 / / 0
- sprawdzam zawsze czy zamknąłem drzwi
- spie na brzuchu, w innej pozycji nie zasne
- zle się czuje jak nie mam gotówki w portfelu (bez nie wychodze z domu)
- mam manie prywatności, czesto posługuje się wymyślonym imieniem, nie placę kartą, używam numeru zastrzeżonego gdy dzwonie do obcych, nie mam facebooka
- myję zęby z 5-8 razy dziennie
- myję dłonie przy każdej możliwej okazji, często co pare min. jak jestem w domu
- zawsze musze mieć w kieszeni cały swój set: telefon, klucze, portfel z gotówka, gaz pieprzowy - bardzo często sprawdzam czy to wszystko mam
  • 839 / 69 / 0
Manipuluje sobą wmawiając sobie, że jakaś losowa rzecz sprawi, że coś się stanie/nie stanie (wiem, że to nieprawda, ale wmawiam sobie rzeczy tak skutecznie, że faktycznie w nie wierzę, bo tak jest dla mnie wygodnie). Ostatnio sobie wmówiłam, że jak wyjdę z domu to nie będę mieć paranoi, a kolega do mnie wbił i chciał posiedzieć, a ja go kilka razy co chwilę wyciągałam na rundkę dookoła domu, bo jak tylko wchodziliśmy do środka, dostawałam pierdolca.
To są rzeczy w stylu "wypiję szlankę wody to nie dostanę zawału" albo "jak nie będę patrzeć to nie będą mnie widzieć". Większości momentów, kiedy tak robię tak naprawdę pewnie nie jestem w stanie wskazać, bo robię to już zupełnie automatycznie. Z zewnątrz musi to wyglądać tak, że co jakiś czas MUSZĘ zrobić jakąś zupełnie bezsensowną rzecz, bo inaczej się nie uspokoję.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 5299 / 104 / 0
Fuko@ obczaj temat w necie "nerwica natręctw", tak mi to wygląda. Da się tego pozbyć\zminimalizować, poszperaj, poczytaj. Musi być uciążliwe strasznie ale da się tego pozbyć, można żyć inaczej
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 81 / / 0
Mam mizofonię i nienawidzę jak ktoś na mnie oddycha. A jak ktoś na mnie dmucha i jeszcze sapie to już po prostu kurwica mnie strzela.
coming, colors in the air,
oh everywhere,
she comes in colors
  • 839 / 69 / 0
Ale ja nie chcę się tego pozbywać, to jest mój wypracowany wręcz sposób na przetrwanie, ja nie mogę inaczej funkcjonować, bo w takiej konfiguracji pewnie albo bym płakała gdzieś w zawinięta w kącie, albo darłabym ryja bez powodu, albo po prostu dostałabym zawału z powodu napięcia i stresu, jaki towarzyszyłby mi przez 100% czasu.
POZA TYM dałam się namówić mamie i niedługo idę do psychiatry, bo w sumie to nie chciałam się leczyć wcale, ale jeśli już mam to robić, to w jakiejś prawdziwej przychodni, a nie u doktora hyperreala. Nie można diagnozować się samemu, bo to prowadzi do jeszcze większego pierdolnika w głowie.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 1262 / 17 / 0
To chyba się zalicza do mani ale kocham YURI, seriale i książki o lesbijkach:
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.