Pamiętam (a raczej nie pamiętam) że wyjątkowo nawet jak na Z-drug zerwał mi film kosmicznie szybko, oczywiście opróżniłem blister na niepamięci, ale to co się wtedy działo przeszło do legendy
bliżej mu do zolpidemu pod względem samopoczucia na drugi dzień (ZERO jakiegokolwiek przumulenia, samopoczucie na drugi dzień bardzo na plus) niż do zopiklonu, z tym że nie powoduje halucynacji a bardzo absurdalny humor i pomysły
ps: prawdziwym rarytasem wśród usypiaczy jest jeszcze szybszy peak i zejście niż w przypadku zolpi. po 90 minutach działanie już słabo czuć
przeniesiono z zolpidem - wątek ogólny @PT
PS Zolpidem i zopiklon bardzo porównywalny, polecam jeszcze midazolam gdyż wole benzo krótkodziałające
A że jako lek nasenny działa chujowo to już mniej istotne
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.