Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Substancja 100% legalna? Nawet, gdy mnie z nią złapią i powiem, że służy do odplamiania ciuchów nic mi nie grozi?
Uwaga! Użytkownik Krzychu1204 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1358 / 23 / 0
Zastanawiam się przy okazji nad potencjałem uzależniającym tej benzodiazepiny, bo skrajnie długi okres półtrwania może sugerować, że nawet biorąc raz na kilkanaście dni flubromka wystąpić mogą problemy odstawienne - może ktoś z szerszą wiedzą w temacie wypowiedzieć się w tej kwestii?
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 336 / 1 / 0
Gdzieś czytałem, że łatwiej się człowiek uzależnia od benzo, działających krótko, niż od tych z długim czasem półtrwania. Dużo piszą na wiki, więc poczytaj. Benzo to benzo, chyba.
  • 311 / 14 / 2
Ale czy FBZ faktycznie działa tyle, ile wynosi okres jego półtrwania? Ja go na drugi dzień już prawie nie czułem/na poziomie placebo.
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 744 / 29 / 0
Mi się wydaje, że dość szybko uzależniają. Łykniesz jedną, działają moim zdaniem słabo na granicy wyczuwalności a okres półtrwania 100h. Kolejny dzień znów łykniesz, tym razem więcej i okres działania się kumuluje. Tolerancja rośnie szybko od 2-4mg do 10-14mg, bardzo szybko możemy przejść do takich dawek, przy regularnej konsumpcji możemy już zapominać czy danego dnia zjedliśmy flu czy nie. Mi się to zdarzyło, że nie pamiętałem czy go zjadłem czy nie, czy tylko mi się wydawało. Słabe zastosowanie rekreacyjne, lepiej się sprawdza raz na jakiś czas lub w sytuacjach kryzysowych. Okres półtrwania jest zdradliwy i będąc przekonanym, że już na nas nie działa dorzucamy kolejne tableteczki. Jakoś objawów odstawianych nie zaobserwowałem ale czytałem gdzieś, że ludzie stosują je przy odstawce z np. Etizolamu. :rolleyes:
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 190 / 2 / 0
Czy ktos probowal wciagac flubromazepam? Dziala aplikowany w ten sposob?
  • 16 / 7 / 0
Witam !!!

Postanowiłem zamówić to kurestwo w pudrze, bo jednak trochę taniej to wychodzi. Jednak mam bardzo poważny problem ze zrobieniem roztworu. Użyłem to tego wódki, bo tylko to miałem na stanie i nie wiem czy to nie jest właśnie błąd. 2-CP, etylofenidat zawsze bezproblemowo sie rozpuszczały, a z tym taki psikus. Z początku 250 mg próbowałem rozpuścić w 50 ml...Teraz doszedłem już do 250 ml i nie wiem czy do końca się to rozpuści. Jakieś porady?? Pewnie da się to jeszcze jakoś uratować ?
  • 1628 / 197 / 0
Odstaw na noc, po prostu poczekaj. Ja tak z niektórymi sortami etizolamu w prochu miałem, że mi się nie chciało rozpuścić 50mg w 50ml, a po nocy już nie było śladu proszku. :-)
  • 168 / / 0
Jak wygląda branie flubromazepamu w praktyce z innymi środkami, dzień po fbz (24h<), jak już nie czuć bądź słabo czuć działanie benzo (chodzi mi np o psycho, albo stimy czy zadziałaja)?
  • 218 / 2 / 0
No pewnie, że zadziałają, dlaczego miałyby nie? Ja stimów bez benzo nawet nie ruszam, z uwagi na paranoje. Wręcz zarzucam godzinkę przed planowanym pukaniem. Jeśli chodzi o psychodeliki to zależy jakie, jeśli liczysz na introspekcję i tego typu efekty, to będą trochę spłycone, wizuale też mogą być spłycone, ale delikatnie (tutaj zależy od substancji, tak przynajmniej wynika z mojego doświadczenia)

Tak czy inaczej, przy stimach serduszko dostaje w dupkę ciut bardziej. Ale jeśli piszesz, że dzień po, to ja bym o tym nawet nie myślał, wręcz będzie tylko fajniej :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata