Dwie na granicy placebo.
Trzecia z rzędu dodaje trochę efektu odrealnienia, uswiadomienia rzeczywistosci.
Czwarta męczy, no bo ile można tego palic pod rząd żeby trzepło.
Zaraz zobaczymy bata z samego podkładu.
Na dodatek gastro, gały i ciężkie płuca. A efekty nikłe.
Gdzies tu przeczytałem człowieczka który pisał że na blache, cienka warstwa żeby szybko wyschło, 15 minut i palone. A tu taką lipę zrobiłem. Przed wysypaniem na blachę położyłem folie aluminiową i faktycznie widzę zachnięte krzaki na niej jak zebrałem susz - jakby to acetonem przemyc, spowrotem do słoja i z piątkę wsypać to cos z tego by było? Czy już po ptakach, odwaliłem karaczana i musze się z tym pogodzic?
Sreberka sobie opal (tym sposobem nic się prawie nie zmarnuje, tylko tyle, ile zostanie na słoiku) - tylko spokojnie, bo nie wiadomo ile na nich jest
Widocznie miałeś słaby towar (obstawiam to), albo nie działa na Ciebie 5f-akb48. On ma duży wpływ na CB2, a niektórych takie kannabinoidy robią słabo (może mniejsza ilość receptorów w mózgu).
EDIT:
a rozpusciłeś dokładnie kannabinoid?
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
Pytam ponieważ mam zmieszane jakieś 100mg z 300mg jakiegoś ketona. A nie chciałbym się przekrecic.
Mysle wlasnie ze duzo zostalo na sreberku, towar ktory mi wyszedl pale czysty wiec słaby deal, robic tez nie robic i przekarac sie nim nie idzie, trzy inne szczury testowaly i te same wyniki, ze niby dziala ale nie dziala takie nijakie, a ile trzeba tego spalic.
Nastepnym razem robię 1:15 i nie cuduje z żadnym wykładaniem maczany ze słoika.
Nie polecam mieszać kanna z ketonami bo serducho siada przy takich mixach.
Życie to najlepszy narkotyk...
Ta część która spłynie do gardła, a dalej do żołądka zadziała, ale to jak przybijanie gwoździa łyżką.
Lepiej weź to ekstrakcją wodną odratuj - kanna się w wodzie nie rozpuszcza, także możesz to przesączyć.
Gdybym miał syna i marnowałby tak narktotyki, to bym go lał,
oj lałbym go
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
Wyjebałem to w pizdoo. Już po każdym ketonie mam faze "oni wiedzą". Szkoda zdrowia
Życie to najlepszy narkotyk...
co do 5F-AKB48 - ja niezaprawiony w kanna miałem po tym w miksie z MXE bardzo niesamowitą, psychodeliczną lotkę. przeżyłem własną śmierć, a potem byłem istnieniem... ciężko opisać, niesamowite, ale nie polecam bez tripsittera. dawka - unknown, końcówka fajki umoczona w worku.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.