Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Lufa nie robi.
Dwie na granicy placebo.
Trzecia z rzędu dodaje trochę efektu odrealnienia, uswiadomienia rzeczywistosci.
Czwarta męczy, no bo ile można tego palic pod rząd żeby trzepło.
Zaraz zobaczymy bata z samego podkładu.
Na dodatek gastro, gały i ciężkie płuca. A efekty nikłe.
Gdzies tu przeczytałem człowieczka który pisał że na blache, cienka warstwa żeby szybko wyschło, 15 minut i palone. A tu taką lipę zrobiłem. Przed wysypaniem na blachę położyłem folie aluminiową i faktycznie widzę zachnięte krzaki na niej jak zebrałem susz - jakby to acetonem przemyc, spowrotem do słoja i z piątkę wsypać to cos z tego by było? Czy już po ptakach, odwaliłem karaczana i musze się z tym pogodzic?
  • 483 / 68 / 0
Nie no aż tak źle nie jest - nic już nie rób. Strata nie jest duża, ale imo nie warto rozkładać maczany na blache.
Sreberka sobie opal (tym sposobem nic się prawie nie zmarnuje, tylko tyle, ile zostanie na słoiku) - tylko spokojnie, bo nie wiadomo ile na nich jest

Widocznie miałeś słaby towar (obstawiam to), albo nie działa na Ciebie 5f-akb48. On ma duży wpływ na CB2, a niektórych takie kannabinoidy robią słabo (może mniejsza ilość receptorów w mózgu).

EDIT:
a rozpusciłeś dokładnie kannabinoid?
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 1009 / 42 / 0
Czy ten kanna (oraz inne) działają sniffem?
Pytam ponieważ mam zmieszane jakieś 100mg z 300mg jakiegoś ketona. A nie chciałbym się przekrecic.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 29 / / 0
Oralnie działają, więc sniffem pewnie też. Oralnie działa z dużym opóźnieniem i trwa dobrych kilka/kilkanaście godzin. Po 100mg nie powinieneś się przekręcić. Ja najwięcej zjadłem tego na raz 250mg.
  • 8 / / 0
Z rozpuszczeniem nie było żadnych problemow. 60 ml acetonu to mysle nawet za duzo bo jak wsypałem kana do słoika to niemal natychmiast sie rozpuscilo, została moze jakas jedna wieksza grudka ale delikatnie zakreciłem denkiem słoika zeby sie troche wymieszało no i sie rozpusciło.

Mysle wlasnie ze duzo zostalo na sreberku, towar ktory mi wyszedl pale czysty wiec słaby deal, robic tez nie robic i przekarac sie nim nie idzie, trzy inne szczury testowaly i te same wyniki, ze niby dziala ale nie dziala takie nijakie, a ile trzeba tego spalic.

Nastepnym razem robię 1:15 i nie cuduje z żadnym wykładaniem maczany ze słoika.
  • 823 / 11 / 0
@up
Nie polecam mieszać kanna z ketonami bo serducho siada przy takich mixach.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 483 / 68 / 0
Kanna nie działają sniffem, zmarnujesz towar.
Ta część która spłynie do gardła, a dalej do żołądka zadziała, ale to jak przybijanie gwoździa łyżką.

Lepiej weź to ekstrakcją wodną odratuj - kanna się w wodzie nie rozpuszcza, także możesz to przesączyć.

Gdybym miał syna i marnowałby tak narktotyki, to bym go lał,
oj lałbym go
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 1009 / 42 / 0
Zmieszanie obu substancji to nieplanowany przypadek. Przecież nie zrobiłem tego umyślnie:)
Wyjebałem to w pizdoo. Już po każdym ketonie mam faze "oni wiedzą". Szkoda zdrowia
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 823 / 11 / 0
Szkoda, ja bym zarzucił jakieś benzo i ten mix i by było spoko %-D Ale zdrowie najważniejsze, podziwiam samozaparcie. Ja to bym bił się ze sobą z tydzień "Czy wyrzucić czy jednak zarzucić ?"
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1987 / 108 / 0
rozpuść to w wodzie, betaketon się rozpuści, a kanna nie.

co do 5F-AKB48 - ja niezaprawiony w kanna miałem po tym w miksie z MXE bardzo niesamowitą, psychodeliczną lotkę. przeżyłem własną śmierć, a potem byłem istnieniem... ciężko opisać, niesamowite, ale nie polecam bez tripsittera. dawka - unknown, końcówka fajki umoczona w worku.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.