Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Po helu, bubrze fencie, majce (tu mialem tylko porblemy z zoladkiem) nie chcialo mi sie zygac w ogole. Na następny dzień raczej. Mi to nie przeszkadza, ale czasami znajomi dziwnie mnie traktują jak przy kiepie nagle flashback i bełt
10% że będę miał odruch wymiotny przy piciu
10% że będę miał chęć rzygnięcia kilkadziesiąt sekund po wypiciu wszystkiego
80% że będzie wszystko git
najgorsze jest opcja pierwsza, bo odruch wymiotny jest, a wypić trzeba xd
Dotychczas wymiotowałem tylko raz, a dokładnie nie wiem ile po jednym PST ( słynne b82/83 ). Nigdy tak przyjemnie mi się nie :kotz:
Nic się nie da z tym zrobić?
Rzygam po antku bez antyhistaminy (z antyhistaminą koda nie klepie mnie lol) i raz rzygałem po nocce jak jarałem pierwszy raz hel i kiepsko klepało to dojebałem buprą do nosa i było whuj, ale rano rzyg rzyg rzyg. Ale rzyganie jest glamour, każdy opiowraczek lubi rzygać. Jak mi się nie chce rzygać po opio to palę szluga bez filtra hehehehehe. Blantów mi trochę szkoda, ale jest swag
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.