Działa jakoś czy taki sam lipton? :-(
artur019 pisze:No i testował już ktoś ten sort z 22.04?
Działa jakoś czy taki sam lipton? :-(
lekko ruszyło serotonine ale z metylonem to to za wiele wspólnego nie ma.
WPierdolilem 1,2g naraz i chuja klepo... jeszcze troche wciągłem - tak wiem,że tego sie nei wciąga.... ale lezalo odsypane jakies 400mg a nie chcialo mi sie zapierdalac znowu po szklanke to , sem wciongnol
A w dodatku to kurwa czemu oni to opisujom jak krysztal jak to kurwa mikrokrystaliczny puder jest ?
[ external image ]
do tego to gówno za chuja sie w całości nie rozpuścilo w wodzie a miszolem w chuj czasu, i takie gowno na dnie zostało
[ external image ]
Sort od jedynego, słusznego vendora otrzymany w gratisie. Ogólnie nie polecam dimetylonu.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
...
...
Pot, szczanie i bezsenność w proszku. Ktokolwiek się nad tym zastanawia jeszcze niech lepiej przestanie dla własnego dobra.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.