ODPOWIEDZ
  • 1893 / 181 / 0
Ostatnio od powszechnie znanego vendora można kupić M11 w krysztale. To może być lepsze niż puder który testowaliście czy nie będzie różnicy i też lipa totalna?
  • 1857 / 70 / 80
Obstawiam że ten sam lipton.
  • 1628 / 196 / 0
No i testował już ktoś ten sort z 22.04?

Działa jakoś czy taki sam lipton? :-(
  • 63 / / 0
artur019 pisze:
No i testował już ktoś ten sort z 22.04?

Działa jakoś czy taki sam lipton? :-(
Podbijam... dodawany równiez jako sampel gratis, więc na bank ktoś testował ??
  • 47 / 1 / 0
Też dostałem próbkę 200mg rozpuszczone w wodze i wypite + 25mg na dziurę po 15 min
lekko ruszyło serotonine ale z metylonem to to za wiele wspólnego nie ma.
https://www.youtube.com/watch?v=i4FuPdMskeI
  • 2428 / 90 / 0
Ja jutro powinnem stestować (o ile matka mi odda worek...) %-D ale bardzo wątpie w to źeby cokolwiek sie zmieniło w kwestii działania dimetylon`u a właściwie to jegop nie działania %-D Podejrzewam ,że vendorzy co ujebali w tym hajs poddali krystalizacji ten puider i próbują opierdolić ten sam chujowy produkt tylko w ładniejszej postaci...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Ta sama chujnia....
WPierdolilem 1,2g naraz i chuja klepo... jeszcze troche wciągłem - tak wiem,że tego sie nei wciąga.... ale lezalo odsypane jakies 400mg a nie chcialo mi sie zapierdalac znowu po szklanke to , sem wciongnol %-D
A w dodatku to kurwa czemu oni to opisujom jak krysztal jak to kurwa mikrokrystaliczny puder jest ?

[ external image ]

do tego to gówno za chuja sie w całości nie rozpuścilo w wodzie a miszolem w chuj czasu, i takie gowno na dnie zostało
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 276 / 3
Potwierdzam. 250 mg przyjęte oralnie spowodowało tylko stymulację i stan "nijakości". Jednocześnie była to stymulacja z tych, gdzie nie możesz usiedzieć na miejscu, a jednocześnie nie możesz jej porządnie spożytkować. Rozkojarzenie spore, nieogar trochę mniejszy.

Sort od jedynego, słusznego vendora otrzymany w gratisie. Ogólnie nie polecam dimetylonu.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 58 / 2 / 0
250mg przyjęte sniffem. Brak jakiegokolwiek działania, zero, null.
  • 1628 / 196 / 0
450mg oralnie i 150mg sniffem

...

...

Pot, szczanie i bezsenność w proszku. Ktokolwiek się nad tym zastanawia jeszcze niech lepiej przestanie dla własnego dobra.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.