Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 52 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: GhostFace »
[quote="KrOwA"]
wystarxczy sie konkretnie spruc voda zeby odstawic alko]

heh dokladnie ;-) odkad sie naprawde ostro najebalem i zatrulem vodka..mam wstret do niej i ogolnie mocnych alkoholi..tera najczesciej mj piwko albo inne specjały ..ogolnie to podoba mi sie ze nie pije vodki..to jest shit
Livin Life In A Fast Lane
  • 803 / 6 / 0
Anthaeli pisze:
KrOwA pisze:
wystarxczy sie konkretnie spruc voda zeby odstawic alko]

Ta, jakby to było takie proste, to nie byłoby alkohlików <_<
No wlasnie... :rolleyes:
ja sie spruje, powiem sobie nie pije... reszte sobie dopisac, bo czesto nie pamietam ;-)
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: żibra »
ja mam problem z głowy, bo nie znoszę wódki, chyba, że w drinkach, czyściocha walnęłam może ze 2 razy w życiu, błe
zibra.oz.pl , blog pe el to chÓj
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Nie rozumiem jak mozna nie lubic wodki:) Pzeciez az slinka czasami cieknie na mysl o takim zimnym strzale, mniam :)
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
ja za to nie rozumiem jak można lubić smak wódki :rolleyes: jak to kiedyś ktoś mądrze powiedział - wódka nie ma smakować, ma sponiewierać. moje czasy kiedy wódka wchodziła mi jak woda minęły. poza tym na sam zapach wódki aż mnie wykręca. zresztą i piwo już piję sporadycznie od święta. i bardzo dobrze.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja tyz nieznosze zapachu i tym bardziej smaku wodki...jak juz pije to zazwyczaj w drinkach a i tak mi wykreca twarz na lewa strone...
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
cpam bo lubie miec poryte w czubie zdaje sprawe sobie ze jestem cpunem grzejbnikiem i wogle ale dobrze mi z tym lubie miec w glowie dym
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthaeli »
[quote="P-paranoi"]
Nie rozumiem jak mozna nie lubic wodki]
Ja też tak myslę, widzę że dziewczyny nie przepadaja, ja z rok temu tez tak mialam, ale teraz uwielbiam wodeczke, czasem z kumpela siadamy we 2 i pijemy 0,5, wiem, że to dziwnie brzmi ale....lubie to. Natomiast na imprezach staram sie nie pić, bo mimo wszystko dziewczyna pochlanijaca duze ilosci wodki, to nieprzyjemny widok...
Uwaga! Użytkownik Anthaeli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / 1 / 0
Natomiast na imprezach staram sie nie pić, bo mimo wszystko dziewczyna pochlanijaca duze ilosci wodki, to nieprzyjemny widok...

Kurde... dlaczego tak uwazasz? Ja wręcz mógłbym powiedzieć, że pijąca dziweczyna to mój fetysz... nawet taka kompletnie zalana... Nawet porównując do facetów to jest to o niebo lepszy widok niż zachlany koleś.

PIJĄCE PANIENKI SĄ SUPER!
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthaeli »
Towarzysz X pisze:
Natomiast na imprezach staram sie nie pić, bo mimo wszystko dziewczyna pochlanijaca duze ilosci wodki, to nieprzyjemny widok...

Kurde... dlaczego tak uwazasz? Ja wręcz mógłbym powiedzieć, że pijąca dziweczyna to mój fetysz... nawet taka kompletnie zalana... Nawet porównując do facetów to jest to o niebo lepszy widok niż zachlany koleś.

PIJĄCE PANIENKI SĄ SUPER!
E no co Ty......mi by wstyd było, zachlac sie na imprezie, mojemu chlopakowi tez za mnie...... moim zdaniem jak czlowiek chce sie upic, to niech to robi tak, zeby nie bylo widac....w domu z przyjaciolmi, a nie przy obcych ludziach....
Uwaga! Użytkownik Anthaeli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.